«Φαινόμενα καταστρατήγησης των μέτρων δεν θα γίνουν ανεκτά» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, γνωστοποιώντας ότι, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία χθες, μετά τις 9 το βράδυ πάνω από 1 εκατομμύριο μηνύματα εστάλησαν για άθληση, γεγονός που δείχνει ότι παρατηρείται από ορισμένους απειθαρχία.

Ο Στέλιος Πέτσας επανέλαβε ότι οι έλεγχοι είναι σαρωτικοί, το πρόστιμο έχει διπλασιαστεί και οι πολίτες πρέπει να δείξουν κατανόηση και να τηρήσουν στο ακέραιο τους κανόνες.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι «στόχος είναι να προλάβουμε τα χειρότερα, να σωθούν ζωές και να μην φτάσει το Σύστημα Υγείας στα όριά του. Αλλά και να αντιστρέψουμε τις αυξητικές τάσεις, να χαμηλώσουμε τις επιδημιολογικές καμπύλες και να δημιουργήσουμε συνθήκες που θα μας επιτρέψουν να έχουμε πιο κανονικές γιορτές τα Χριστούγεννα, με καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία της αγοράς που είναι τόσο αναγκαία για όλους τους πολίτες: επιχειρηματίες και καταναλωτές».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.