Το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης είναι μια χρωματιστή πολιτεία 8 σπιτιών, η οποία φιλοξενεί πολλά παιδικά χαμόγελα και βρίσκεται λίγα μόλις χιλιόμετρα από την πόλη της Θεσσαλονίκης, πάνω στην κορυφή του Φιλύρου, σ’ ένα τόπο ξερό και πετρώδη αλλά με υπέροχη θέα. Εκεί οι ανάγκες συντήρησης και επισκευής των σπιτιών είναι αυξημένες και η Διοίκηση δίνει τον δικό της αγώνα για την προσφορά των καλύτερων δυνατών συνθηκών διαβίωσης των οικογενειών.

Έχοντας γνώση του δύσκολου έργου που επιτελείται καθημερινά για την κάλυψη των αναγκών στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό και στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης η εταιρεία ISOMAT προχώρησε – μέσω του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής – στη δωρεά των υλικών αλλά και την επισκευή ενός από τα σπίτια του χωριού, με σκοπό την αντιμετώπιση της διάβρωσης των εξωτερικών τοίχων αλλά και την απόλυτη θερμομόνωση του με υλικά τελευταίας τεχνολογίας.

Το Ελληνικό παιδικό Χωριό επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος του Ομίλου ISOMAT κ. Στέφανος Τζιρίτης αλλά και ο Πρόεδρος του Δικτύου κ. Νικόλαος Πέντζος, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το επισκευασμένο σπίτι αλλά και να συζητήσουν με την Διοίκηση και τους ανθρώπους του χωριού για τις καθημερινές τους ανάγκες και δραστηριότητες.

Δείτε το βίντεο από την Δωρεά στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό αλλά και τις σχετικές δηλώσεις στο youtube

Η εταιρεία ISOMAT αποτελεί «Επίσημο Μέλος» του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής.

«Όλοι μαζί ενωμένοι για ένα καλύτερο αύριο!»