Το woltaρισμα έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας! Η διαδικτυακή εφαρμογή delivery αρχίζει και εξαπλώνεται σιγά σιγά προσφέροντας σε όλο και περισσότερους χρήστες τη δυνατότητα να παραγγείλουν και να απολαύσουν τα καλύτερα πιάτα από τα αγαπημένα τους εστιατόρια.

Γυρνάς κουρασμένος από τη δουλειά και το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις είναι να κάτσεις να προμηθευτείς τα υλικά για το φαγητό, να τα μαγειρέψεις και ύστερα να πλύνεις και τα πιάτα.

Ποιος δεν θα επέλεγε να κοιμηθεί μία ώρα περισσότερο από το να ξυπνήσει στα άγρια χαράματα να ετοιμάσει το κολατσιό για τη δουλειά;

Σε τέτοιες περιπτώσεις τη λύση έρχεται και δίνει η Wolt, η υπηρεσία που υπόσχεται να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες των χρηστών για γρήγορο και νόστιμο φαγητό.

Στην Αθήνα, και οι κάτοικοι στο Αιγάλεω έχουν τη δυνατότητα να παραγγέλνουν πλέον μέσω της υπηρεσίας wolt. Λίγο καιρό νωρίτερα την εφαρμογή είχαν ξεκλειδώσει το Περιστέρι και ο Πειραιάς. Καινούργιες περιοχές θα συνεχίζονται να προστίθενται σταδιακά μέχρι να καλυφθεί όλος ο νομός.

Η άφιξη της Wolt τον Ιούλιο στη Θεσσαλονίκη δεν έμεινε πάντως απαρατήρητη. Τα γαλάζια μηχανάκια της υπηρεσίας έχουν δώσει ένα άλλο χρώμα στους δρόμους της συμπρωτεύουσας και νέα αρώματα και γεύσεις στα τραπέζια (και όχι μόνο) των κατοίκων της.

Η δυναμική παρουσία της Wolt δεν είναι τυχαία, η υπηρεσία προσφέρει στους χρήστες μία σειρά προνομιών και ευκολιών και γι’ αυτό έχει γίνει τόσο αγαπητή από το κοινό. Αρχικά το referral σύστημα με τον 5€ κωδικό βοηθάει τους νέους χρήστες να δοκιμάσουν την υπηρεσία αλλά και στη διάδοση της από χρήστη σε χρήστη.

Ο καθένα μπορεί να μοιραστεί τον κωδικό του με έναν φίλο και με αυτόν τον τρόπο να κερδίζουν και οι δύο στην πρώτη τους παραγγελία έκπτωση από 5€. Η υπηρεσία έχει επίσης συνεργαστεί με πολλούς Influencer οι οποίοι μοιράζουν με τη σειρά τους τον δικό τους προσωπικό κωδικό στα social media, οπότε θέλοντας και μη σίγουρα θα πετύχεις κάπου κάποιον εκπτωτικό κωδικό για να επωφεληθείς.

Φυσικά ο σημαντικότερος λόγος να προτιμήσεις τη Wolt είναι βεβαίως το φαγητό! Η υπηρεσία συνεργάζεται με τα καλύτερα εστιατόρια και καφέ της πόλης για να σου προσφέρει τα πιο απολαυστικά πιάτα και ροφήματα. Η χρήση της εφαρμογής είναι πάρα πού εύκολη ενώ το μενού περιέχει φωτογραφίες των πιάτων για να ξέρεις ακριβώς τι παραγγέλνεις.

To Woltάρισμα είναι τόσο απλό αλλά και γρήγορο που το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις εστιατόριο και να βάλεις την παραγγελία σου. Έπειτα από 30 λεπτά έχεις στην πόρτα σου το ζουμερό burger ή την δροσερή σαλάτα που επιθυμούσες.

Και επειδή όσον αφορά το φαγητό είμαστε όλοι ανυπόμονοι, σου δίνεται η δυνατότατη live tracking. Από το λεπτό που επιβεβαιώνεται η παραγγελία σου μέχρι τη στιγμή που φτάνει ο διανομέας στην πόρτα σου, ενημερώνεσαι σε κάθε στάδιο για την πορεία της παραγγελίας σου μέσω ενημερώσεων, παρακολούθησης του διανομέα στον χάρτη και αντίστροφης μέτρησης του χρόνου. Για να μην αναρωτηθείς ποτέ ξανά που είναι η παραγγελία σου! Τέλος, δίνεται και η δυνατότητα προπαραγγελίας.

Αν με όλα αυτά σου άνοιξε η όρεξη. Τέλεια! Μπες στο Wolt και παράγγειλε ότι τραβάει η όρεξη σου. Φέρε και ένα φίλο σου μαζί και κέρδισε 5 € για σένα και 5 € για τον φίλο σου. Γιατί το φαγητό είναι ακόμη πιο ωραίο όταν τρώγεται με καλή παρέα.

Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ, η Wolt προσφέρει στους αναγνώστες του Newsbeast 5€ έκπτωση στην πρώτη παραγγελία. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό NEWSBEAST5 και απολαύστε τα αγαπημένα σας πιάτα τώρα!