Σορός γυναίκας ανασύρθηκε από τις όχθες του ποταμού Πάμισου, κοντά στη γέφυρα που οδηγεί στον οικισμό Μαγουλίτσα του δήμου Μουζακίου στην Καρδίτσα σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.

Η σορός πιθανολογείται ότι ανήκει στην 43χρονη αγνοούμενη φαρμακοποιό και τώρα αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Στο σημείο βρίσκεται ο αδερφός της.

Η 43χρονη παρασύρθηκε την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου από τα ορμητικά νερά του «Ιανού» την ώρα που επέστρεφε από το φαρμακείο στο σπίτι της.

Ο επικεφαλής των ερευνών είπε:

«Εντοπίστηκε γυναικείο πτώμα παράπλευρα του κυρίου ρέματος του ποταμού μέσα σε δέντρα. Έγινε η ανάσχεση και αυτή τη στιγμή είμαστε στη διαδικασία αναγνώρισης. Πιθανολογούμε ότι είναι η αγνοούμενη. Δεν μπορούμε να το πούμε, όμως, γιατί το πτώμα ήταν μέσα στις λάσπες. Θα ακολουθήσει ιατροδικαστική εξέταση. Τη βρήκε ο σκύλος της Ελληνικής Αστυνομίας».

«Τρέχω και κοιτάζω από την πόρτα, από το παράθυρο μήπως φανεί»

Η μητέρα της, μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ζητά να επιστρέψει ζωντανή η κόρη της στο σπίτι. «Να βρεθεί το παιδί. Τρέχω και κοιτάζω από την πόρτα, από το παράθυρο μήπως φανεί» είπε η μητέρα της 40χρονης.

Η οικογένεια, μετά το πέρασμα του Ιανού, ζει έναν εφιάλτη.

«Όταν κόπηκε το ρεύμα, την πήρα τηλέφωνο και της λέω “εγώ δεν έχω ρεύμα” και μου είπε ότι ούτε εκείνη είχε. Όταν μετά την ξαναπήρα, δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και πήγα τρέχοντας πάνω στη γέφυρα, πέρασα και δεν είδα το αυτοκίνητο εκεί» είπε.

Και πρόσθεσε: «Αφού δεν την ενημέρωσαν, γιατί δεν έκλεισαν τον δρόμο; Γιατί δεν τον έκλεισαν να μην περνάει κανείς; Περιμένω από στιγμή σε στιγμή να μου πούνε κάτι καλό».

Με τη μητέρα της 40χρονης επικοινώνησε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και τη διαβεβαίωσε ότι οι έρευνες δεν πρόκειται να σταματήσουν μέχρι να βρεθεί το παιδί της.