Η μάχη με τις φλόγες ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας και όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστεί μέχρι το πρωί της Τρίτης.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά πριν αυτή πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και επεκταθεί σε δασική έκταση, ωστόσο τα πράγματα μέσα στο αγρόκτημα που είχε μετατραπεί σε βραδυφλεγή βόμβα τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα.

Σε ένα χώρο δυο περίπου στρεμμάτων υπήρχαν από εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα, παλιοσίδερα, φιάλες, σπρέι, χρώματα, Air Condition, λάστιχα και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σας.

Από τις απανωτές εκρήξεις κινδύνεψαν οι πυροσβέστες που έβλεπαν να εκτοξεύονται κομμάτια από φιάλες ή μπουκάλια από σπρέι σαν οβίδες.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς και η επιχείρηση κατάσβεσης συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα, ενώ η νύχτα προβλέπεται να είναι δύσκολη.

«Ακούστηκε μια έκρηξη, πιθανότατα από φιάλη και στη συνέχεια εκδηλώθηκε η πυρκαγιά στο αγρόκτημα. Υπάρχουν από αυτοκίνητα μέχρι παλιοσίδερα εδώ. Τα έχουν παρατήσει. Και τώρα ακόμα ακούγονται εκρήξεις…», είπε κάτοικος της περιοχής στο LamiaReport, λίγο μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.