Ένα βάρος παραπάνω για τον τουρισμό

Για υπερβολικές αμοιβές των γιατρών αναφοράς κάνει λόγο ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσιος


ΕΛΛΑΔΑ
16:10
30/06/2020
Ένα βάρος παραπάνω για τον τουρισμό
loading

Μεγάλο πρόβλημα για τον τουρισμό δημιουργεί το ζήτημα της ιατρικής περίθαλψης σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόρη Τάσιο.

Όπως τονίζει σε συνέντευξή του στο thetoc.gr «Γιατροί αναφοράς δεν υπάρχουν, δεν τους βρίσκεις εύκολα και είναι πολύ ακριβές οι τιμές που ζητάνε για την μηνιαία παρακολούθηση των ενδεχόμενων κρουσμάτων. Πρέπει να βάλουν πλάτη όλοι και όχι να βρίσκουν τη στιγμή να βγάλουν χρήματα όταν υπάρχει μια δυσκολία (…) Διακρίνουμε μία συνδικαλιστική δράση των γιατρών η οποία ουσιαστικά φέρνει μια δυστοκία στο να έχουμε καλές συμφωνίες».

Η δήλωση αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά την αποστολή εγγράφου από τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας προς τους ξενοδόχους της περιοχής με την οποία ζητούν πάγια αμοιβή 150-300 ευρώ το μήνα και 80-120 ευρώ επιπλέον για κάθε επίσκεψη τους στα ξενοδοχεία. Κι αυτό παρά την πρόσφατη ΚΥΑ του Υπ. Τουρισμού και του Υπ. Υγείας που δεν θέτει αντίστοιχες προϋποθέσεις, αφήνοντας ουσιαστικά τη συγκεκριμένη αγορά να λειτουργεί με όρους ελεύθερου ανταγωνισμού.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει