Μέχρι τη βενζίνη από τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων έχουν βάλει το μάτι επιτήδειοι στην Πάτρα καθώς η τιμή του καυσίμου είναι πλέον πανάκριβη. Το φαινόμενο της κλοπής των καυσίμων είναι εξαιρετικά εκτεταμένο στους χώρους στάθμευσης σε όλη την Ελλάδα και πλέον κάνει την εμφάνισή του και στην πόλη.

Σύμφωνα με καταγγελίες στο thebest.gr το βράδυ της περασμένης Πέμπτης οι δράστες «χτύπησαν» τρία οχήματα στις οδούς Ασημάκη Φωτήλα και στη Δημ. Υψηλάντου, παραβιάζοντας την τάπα των ρεζερβουάρ και αδειάζοντας τη βενζίνη, με τη μέθοδο της αναρρόφησης. Οι ιδιοκτήτες των ΙΧ οχημάτων διαπίστωσαν την κλοπή την επομένη το πρωί, όταν πήγαν να βάλουν μπροστά τα αυτοκίνητά τους.

Βέβαια η αναρρόφηση του καυσίμου δεν είναι η μόνη μέθοδος που χρησιμοποιούν οι κλέφτες καυσίμου. Τώρα απλά τρυπάνε εύκολα το κάτω μέρος του ρεζερβουάρ και στη συνέχεια τοποθετούν ένα μπιτονάκι το οποίο γεμίζει με τη φυσική ροή του καυσίμου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.