Το προσωπικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, πρόσφερε σε τέσσερα ιδρύματα και κοινωφελείς οργανισμούς της πόλης είδη ρουχισμού και ατομικής υγιεινής, τρόφιμα και παιχνίδια, συμμετέχοντας στην πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών, που διοργάνωσε η Ελληνική Αστυνομία για τη φετινή εορταστική περίοδο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα είδη που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν στο παράρτημα του Ινστιτούτου Αναπτυξιακής Αποκατάστασης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο Φίλυρο, στο Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων «Φάρος του Κόσμου» της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στον Δενδροπόταμο, στο Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι και στο Χαμόγελο του Παιδιού, στην περιοχή του Φοίνικα.

Στη διάρκεια των επισκέψεων μάλιστα, τις αντιπροσωπείες των αστυνομικών συνόδευε η μπάντα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, ώστε τα παιδιά που φιλοξενούνται στα ιδρύματα και το προσωπικό να απολαύσουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.