Δόθηκε τέλος στην αγωνία των δυο οικογενειών που αναζητούσαν τα ανήλικα παιδιά τους στα Καμίνια.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, το ανήλικο αγόρι, πριν λίγη ώρα επικοινώνησε με τη μητέρα του και την ενημέρωσε πως μαζί με τη φίλη του, είναι σε ένα λεωφορείο στη Δάφνη όπου και περιπλανιούνται.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Τρίτης είχε ενεργοποιηθεί Amber Alert για την εξαφάνιση των δυο ανηλίκων παιδιών στα Καμίνια.

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

«Σήμερα, 05.05.2020, απογευματινές ώρες, βρέθηκε η Πανάγου Μαρία-Αγγελική 13 ετών και ο Παρλιάρας Πάρης 14 ετών, οι οποίοι είχαν εξαφανιστεί στις 4/5/2020 από τα Καμίνια, Πειραιά. Οι ανήλικοι είναι καλά στην υγεία τους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα στην Πανάγου Μαρία-Αγγελική και στον Παρλιάρα Πάρη καθώς και στις οικογένειες τους για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστούν.

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται» αναφέρει η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» μεταξύ άλλων.