Η diagora.gr είναι μία πρωτοποριακή διαδικτυακή υπηρεσία διάθεσης προϊόντων διατροφής και καταναλωτικών ειδών, που επιχειρεί χωρίς μεσάζοντες και ενδυναμώνεται μέσα από τη διαδικτυακή κοινωνικοποίηση.

Είναι ο ιδρυτής του Social Market, που ήρθε για να αποκαταστήσει τη σχέση σου με αυτούς που παράγουν ό,τι καταναλώνεις και να σου προσφέρει ποιοτικά, πιστοποιημένα και ελληνικά προϊόντα, σε τιμές χωρίς εμπορικό κέρδος, με παράδοση στην πόρτα σου.

Τα οφέλη για εσένα το μέλος της diagora.gr είναι πολλαπλά. Αγοράζεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς αφού στην τιμή του παραγωγού δεν προστίθεται κανένα εμπορικό κέρδος. Δεν σε σπρώχνει στην κατανάλωση, αλλά σε εξυπηρετεί να καθορίζεις τις πραγματικές αγοραστικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Βρίσκεις ποικιλία προϊόντων ένα κλικ μακριά σου και σου παραδίδονται την επόμενη ημέρα. Γίνεσαι μέλος μιας νέας διαδραστικής κοινότητας, του Social market της diagora.gr και συνδιαμορφώνεις τιμές και προϊόντα.

Για να απολαύσεις και εσύ αυτή την υπηρεσία, μοναδικό σου κόστος είναι η συνδρομή των 5 ευρώ το μήνα. Γίνεσαι μέλος απλά, χωρίς δεσμεύσεις και κάνεις την πρώτη σου αγορά χωρίς συνδρομή για να δοκιμάσεις την υπηρεσία. Στην συνέχεια, αν θέλεις να συνεχίσεις να αγοράζεις, μόνο τότε πληρώνεις την συνδρομή σου, η οποία ισχύει για ένα μήνα και μπορείς να την εξοφλήσεις με την πρώτη αγορά του μήνα. Τεκμηριωμένα κάνεις απόσβεση της συνδρομής από την πρώτη σου κιόλας αγορά. Δες τις τιμές και θα καταλάβεις.

H diagora.gr είναι η νέα σου υπηρεσία και το Social Market είναι η δύναμή σου που εμπνέει και οδηγεί αυτήν την υπηρεσία. Γίνε μέλος και ανέβα ξανά στην σκηνή της αγοράς σαν πρωταγωνιστής της κοινότητας αυτών που παράγουν και αυτών που καταναλώνουν.