Ξεκίνησε και επίσημα χθες τη λειτουργία του το νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του δήμου Πύργου, το οποίο στεγάζεται στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Η ενοποίηση των δύο ΚΕΠ, όπως ανέφεραν χθες σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο αντιδήμαρχος, Γιάννης Αργυρόπουλος και ο διευθυντής του Κέντρου, Γιάννης Κουλούκης, ήταν μια απόφαση του δήμου, προκειμένου η εξυπηρέτηση των δημοτών να γίνεται άμεσα και ποιοτικά.

«Λειτουργεί στο διοικητήριο, το ΚΕΠ του δήμου Πύργου υλοποιώντας την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου η οποία κρίθηκε επιβεβλημένη προκειμένου να έχουμε καλύτερη, ποιοτικότερη και ουσιαστικότερη εξυπηρέτηση των δημοτών και γίνεται στα πρότυπα άλλων πρωτευουσών νομών όπως είναι η Πάτρα, η Αλεξανδρούπολη και τα Ιωάννινα», τόνισε ο αντιδήμαρχος, Γιάννης Αργυρόπουλος σημειώνοντας πως στόχος του δήμου Πύργου είναι να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στο δημότη κάτι το οποίο επιτυγχάνεται με την συγχώνευση των δύο ΚΕΠ που έγινε στα πλαίσια της αξιολόγησης και αναδιοργάνωσης των δομών των δήμων.

Επίσης ο κ. Αργυρόπουλος επεσήμανε πως το ΚΕΠ του δήμου Πύργου σε συνδυασμό με το γραφείο εξυπηρέτησης του δημότη που λειτουργεί στα Χαλικιατικά μπορεί να προσφέρει καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του δήμου ενώ αυτό θα λειτουργεί τόσο τα απογεύματα όσο και τα Σάββατα, κάτι που θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους πολίτες να εξυπηρετηθούν τις ώρες που θέλουν.

(Φωτογραφία αρχείου)

Πηγή: patrisnews.com