Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχές. Αργά τη νύχτα θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές. Πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα υπάρξουν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές με πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησος θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησος θα υπάρξουν τοπικές νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν με βροχές αρχικά στη Θεσσαλία και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές οπότε θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Τη νύχτα στις νοτιότερες περιοχές τα φαινόμενα θα ενταθούν.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και από το βράδυ καταιγίδες.