Τρίκαλα: Μαθητές ζητούν να ελεγχθούν συμμαθητές τους που ταξίδεψαν στην Ιταλία

Τα σχολεία και τα φροντιστήρια λειτουργούν κανονικά προς το παρόν


ΕΛΛΑΔΑ
8:23
28/02/2020
Τρίκαλα: Μαθητές ζητούν να ελεγχθούν συμμαθητές τους που ταξίδεψαν στην Ιταλία
5
loading

Μαθητές και γονείς ζητούν εγγυήσεις ότι έχουν ελεγχθεί συμμαθητές και εκπαιδευτικοί που ταξίδεψαν στην Ιταλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr σε σχολικές μονάδες των Τρικάλων, αλλά και σε ιδιωτικά φροντιστήρια, έχουν εγείρει ζητήματα υγείας και ασφάλειας παιδιά και γονείς. Το θέμα ξεκινάει από το ότι συμμαθητές τους και εκπαιδευτικοί ταξίδεψαν το αμέσως προηγούμενο διάστημα στην Ιταλία, τις μέρες μάλιστα που παρουσίασε έξαρση ο κορονοϊός. Οι διευθύνσεις σχολείων και φροντιστηρίων προσπαθούν να διαχειριστούν την κατάσταση με ψυχραιμία, δίχως ωστόσο να το καταφέρνουν απόλυτα λόγω του πανικού που έχει προκληθεί.

Τα σχολεία και τα φροντιστήρια λειτουργούν κανονικά προς το παρόν, με πιθανό πάντως το σενάριο να κλείσουν σε περίπτωση εξάπλωσης του κορονοϊού.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar Είναι η οργάνωση

  και η θωράκιση της, χωρας που ελεγε ο κουλις και η συγχορδία του

 2. avatar Ζητούν το αυτονοητο

  Αυτό που οι αχρηστοι και ανεύθυνοι που μας κυβερνουν δεν έκαναν Η υπουργός παιδειας κρύβεται κσι λέει δεν τρεχει τίποτα, αλλά εκ των υστερων κλεινουν τα σχολεία που παρατηρηθσν κρουσματα και τρελενομαστε γιατι δεν ξέρουμε αν έχουν μολυνθεί η οχι αλλα παιδιά, η άλλη στην Αθήνα πριν καταλήξει στο Αττικό, έκανε μια βόλτα στο
  Σωτηρία, έκατσε κανα δύο ωρες, ποιοι να ναι άραγε οι τυχεροι που βρίσκονταν πλάι της, πήγε στην τραπεζα, χαρά για όσους συναστραφηκαν μαζί της!!! Μετακινήθηκε με τα .μέσα μεταφοράς άραγε, έστειλε το παιδι της εκδρομή μαζί με 100 αλλά, τωρα κλείνει το σχολείο και ύστερα μιλάμε για υπευθυνότητα!!

  1. avatar τριαλαρο

   επίσης αν δεν ξέρουμε να διαβάζουμε τις οδηγίες που έχουν βγάλει σαιτ και στα ελληνικα, ο μπάρμπας μου ο μήτσος φταίει?????????????????????????????
   Αν είχες διαβάσει, τις μισές από τις βλακείες που γράφεις δε θα τις έγραφες. Παραλλήρημα μπουρδολογίας.
   Τόσο για τους έλληνες όσο και για τους ιταλούς, το πρώτο βήμα για την πρόληψη είναι να διαβάσουν τις οδηγίες που μέχρι και η γιαγιά μου μπορεί να βρει από τον άλλο κόσμο.

 3. avatar Καλά κάνουν!!!

  Το σωστό είναι να ελεγχθούν η να απέχουν κάποιες μέρες και ύστερα να επιστρέψουν!! Οχι πρώτα να μεταδιδουμε τον ιό και ύστερα να προσπαθούμε να το μαζέψουμε!! Αλλά η άχρηστη και ανίδεη υπουργός παιδειας, που να το σκεφτεί!!! Εδώ η άλλη στην Αθήνα αφού έκανε μια βόλτα χωρίς καμια προφυλαξη στο Σ ωτηρια, στην τράπεζα που δούλευε, στα μέσα με τα οποία μετακινούνταν, τελικά νόσησε!!! Τώρα ψάχνουμε σε πόσους μπορεί να το μετέδωσε!!!

  1. avatar τριαλαρο

   πάμε μια πάλι. Τι σου φταίει η κάθε κυβέρνηση, αν εσύ έχεις άχυρα στο κεφάλι σου???
   Ταξιδεύεις σε χώρα που έχουν πολλά περιστατικά, όταν γυρνάς γιατί δεν μπαίνεις μοναχός σου σε απομονώση??? Πόσο δύσκολο πια είναι να μείνεις σπίτι σου για 14 μέρες????? Πρέπει να σε πάρει απο το χεράκι κάποιος???
   Έλεος πια ενήλικοι άνθρωποι και μιλάνε σαν 5χρονα!!! Θα έρθει και η μαμά σου να σε κάνει ντα αν δεν ακολουθήσεις τις οδηγίες?? Να ξέρουμε δηλ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει