Ανοικτή συζήτηση με θέμα το πεζό δοκίμιο

Διοργανώνεται στη βιβλιοθήκη του Hellenic American College και η είσοδος είναι δωρεάν


ΕΛΛΑΔΑ
14:55
16/09/2013
Ανοικτή συζήτηση με θέμα το πεζό δοκίμιο
loading

Ανοικτή συζήτηση με θέμα το πεζό δοκίμιο διοργανώνει στις 26 Σεπτεμβρίου, το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Hellenic American College σε συνεργασία με το Hellenic American University (Manchester, New Hampshire, USA).

Το πεζό δοκίμιο αποτελεί ένα σύγχρονο τρόπο γραφής που βρίσκει ιδιαίτερη απήχηση σε μία σειρά γνωστικών αντικειμένων: Από το ειδησεογραφικό ρεπορτάζ έως το δοκιμιακό λόγο.

Οι Amalia Melis, Μαρία Κωστάκη και Ανδριάνα Καλφοπούλου, τρεις επαγγελματίες με εμπειρία στο δοκιμιακό λόγο, έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν σε μια ανοικτή συζήτηση περί της μεθοδολογίας και της εφαρμογής αυτού του πολύπλευρου συγγραφικού ύφους.

Ποια είναι η θεματολογία που εμπνέει τη δημιουργική πεζογραφία; Ποια είναι η αγορά του πεζού δοκιμίου καθώς και του δοκιμίου γενικότερα; Πώς η αλληγορία και η μεθοδολογία σύνταξης του δοκιμιακού λόγου επηρεάζουν τα υπόλοιπα είδη γραφής;

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 26 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στη βιβλιοθήκη του Hellenic American College. Η είσοδος είναι δωρεάν.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει