«Πρόθεση του υπουργείου Υγείας να μην γίνει καμία απόλυση»

Συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων στα νοσοκομεία είχε ο Άδωνις Γεωργιάδης


ΕΛΛΑΔΑ
18:56
01/08/2013
«Πρόθεση του υπουργείου Υγείας να μην γίνει καμία απόλυση»
1
loading

Με προσωπικό ασφαλείας λειτούργησαν σήμερα τα Δημόσια Νοσοκομεία, οι Προνοιακές Μονάδες, τα Κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ, λόγω της 4ωρης στάσης εργασίας των εργαζομένων στον τομέα της Υγείας, στην Αττική, οι οποίοι αντιδρούν στην αλλαγή χαρακτήρα και το πιθανό, όπως υποστηρίζουν, κλείσιμο κάποιων νοσοκομείων, αλλά και στην κινητικότητα.

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε το μεσημέρι με εκπροσώπους των εργαζομένων της ΠΟΕΔΗΝ και του ΠΑΜΕ που έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας.

«Ήδη από χθες, έχουμε στείλει στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, εντός της προθεσμίας, το σχέδιο κινητικότητας στο Υπουργείο Υγείας. Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ανακοινώσω όλες τις λεπτομέρειές του. Στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία το πολύ μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο υοπυργός.

Όταν ρωτήθηκε πώς θα γίνει η αξιολόγηση, απάντησε ότι θα γίνει από τριμελή επιτροπή του Υπουργείου Υγείας και του ΑΣΕΠ, ενώ τόνισε ότι «η δέσμευσή μας είναι να συνεισφέρουμε στην κινητικότητα με 1.500 άτομα. Αυτή η δέσμευση θα τηρηθεί στο ακέραιο».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις αντιδράσεις των εργαζομένων, τους οποίους δέχτηκε στο γραφείο του, απάντησε ότι «οι καλόπιστοι πιστεύω ότι έχουν καταλάβει ότι πρόθεση του Υπουργείου Υγείας είναι να γίνουν όλα γρήγορα και σωστά, χωρίς να υπάρχει καμιά απόλυση. Οι κακόπιστοι οι οποίοι προσπαθούν να παίξουν κομματικά παιχνίδια, προφανώς θα αντιδράσουν».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Thanatos

    ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ., Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΜΑΘΑ ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ . ΕΣΥ ΥΠΕΡΤΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΠΡΑΚΙΝΗΣΕΣ ΝΑ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΡΟ ΤΟΥ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΤΟΥ ΓΗΡΥΟΝΗ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΡΩΤΑΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΔΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ. ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΟΣΚΑΕΙ ΜΟΥΠΑΝ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει