Η στιγμή που το Λιμενικό εισβάλλει στο «κρησφύγετο» κυκλώματος διακίνησης μεταναστών

Δείτε το βίντεο


ΕΛΛΑΔΑ
23:04
09/11/2019
Η στιγμή που το Λιμενικό εισβάλλει στο «κρησφύγετο» κυκλώματος διακίνησης μεταναστών
3
loading

Το βίντεο από τη στιγμή όπου άνδρες του Λιμενικού, με τη συνδρομή κλιμακίου ειδικών αποστολών, κάνουν «ντου» σε κτήριο όπου γίνεται διακίνηση ανθρώπων και κατασκευάζονται πλαστά έγγραφα, δόθηκε στη δημοσιότητα.

Στο βίντεο έχουν καταγραφεί οι στιγμές από την προσέγγιση των ανδρών του Λιμενικού στο κτήριο και οι πρώτες στιγμές της εισβολής.

Υπενθυμίζεται, χθες, Παρασκευή, έγινε γνωστό ότι το γραφείο Ασφαλείας του κεντρικού λιμεναρχείου Πειραιά, με τη συνδρομή κλιμακίου ειδικών αποστολών, εξάρθρωσε κύκλωμα που διακινούσε μετανάστες σε χώρες της Ευρώπης και τους οποίους προμήθευε με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν 29 άτομα ασιατικής καταγωγής για παράβαση του νόμου Ν. 3386/05, που αφορά στην είσοδο διαμονή και ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια, ενώ δύο από αυτούς ηλικίας 36 και 32 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και πλαστογραφία.

Επίσης, εντός ειδικά διαμορφωμένης οικίας (safe-house) με κάγκελα τοποθετημένα εντός και εκτός παράθυρων στην περιοχή της Κυψέλης, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 27 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν προσωρινά μέχρι να μεταφερθούν σε χώρες της Ευρώπης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία των συλληφθέντων, βρέθηκαν 17 παραποιημένα-πλαστά διαβατήρια, τρεις ταυτότητες, πλήθος σφραγίδων-αριθμοσφραγίδων, καθώς και άλλα σύνεργα παραποίησης διαβατηρίων και χαρτονομίσματα διαφόρων χωρών.

Πέραν αυτών, βρέθηκαν έξι κάρτες κινητών τηλεφώνων, ένας φορητός υπολογιστής, ένα i-Pad καθώς και πέντε συσκευές κινητών τηλεφώνων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar GEO PAGRA

    ΑΝ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΝ ΈΤΣΙ ΘΑ ΦΈΡΟΥΝ ΜΕΓΆΛΑ ΧΤΥΠΉΜΑΤΑ ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΓΝΩΣΤΆ! ΕΊΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΊΑ Η ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

  2. avatar “χράτσα χρούτσα”

    ένα ένα σας βγάζουν τα δόντια. ΄Οταν αρχίσουν αρχίσουν να σας βγάζουν τα νύχια θα πονάτε περισσότερο.

  3. avatar φωφω

    Άλλη μία επιβράβευση .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει