Διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Παιδείας για τα κενά στα σχολεία

Φυσικοί, Βιολόγοι, Χημικοί αλλά και η έναρξη του ολοήμερου αποτελούν τα αιτήματα τους


ΕΛΛΑΔΑ
17:42
05/11/2019
Διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Παιδείας για τα κενά στα σχολεία
2
loading

Εκπαιδευτικοί και γονείς μαθητών από σχολεία της Αττικής πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα διαμαρτυρία έξω από το κτίριο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Αίτημά τους, η άμεση στελέχωση των σχολείων με εκπαιδευτικούς, καθώς τα κενά παραμένουν στα σχολεία.

Όπως ανέφεραν, τα κενά αφορούν κυρίως στις ειδικότητες των Φυσικών, των Βιολόγων και των Χημικών. Επίσης, διαμαρτυρήθηκαν για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν σε αρκετά σχολεία για την έναρξη του ολοήμερου όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σημειώνεται, πάντως, ότι το υπουργείο και δια στόματος χθες της υφυπουργού Παιδείας, Σοφίας Ζαχαράκη, από το βήμα της Βουλής, μέσα στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η επόμενη φάση προσλήψεων αναπληρωτών.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar Πρωτη φορά Ελληνική κυβέρνηση

  Οι ανθέλληνες πάλι προσπαθούν αν σας πουλήσουν αριστερίλα και πεζοδρόμιο τώρα που χάσανε την κουτάλα προκειμένου να την ξανα πάρουν και να συνεχίσουν το ξεπούλημα της Ελλάδας και την Ισλαμοποίηση των Ελλήνων.

 2. avatar gkagkarin.blogspot.com

  Οι μαθητές απάντησαν και με αυτόν τον τρόπο αγωνιστικά απέναντι στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα σχολεία τους, τις τεράστιες ελλείψεις σε καθηγητές, βιβλία και υποδομές.

  Εξέφρασαν την αντίθεσή τους στις εξαγγελίες της ΝΔ για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως συνέχεια και των περσινών μεγάλων κινητοποιήσεων για το νόμο Γαβρόγλου.

  Οι μαθητές ακόμα μια χρονιά στέκονται αγωνιστικά σε εκατοντάδες σχολεία σε όλη τη χώρα, ακριβώς γιατί εκφράζουν με αυτόν τον τρόπο τη δικαιολογημένη οργή και αγανάκτησή τους για τη σημερινή κατάσταση στα σχολεία και στη ζωή τους. Στο σχολείο-εξεταστικό κέντρο, όπως το έχουν διαμορφώσει παλιές και νέες κυβερνήσεις, που δεν μορφώνει ολόπλευρα τους μαθητές, τους γεμίζει άγχος και ανασφάλεια και αδειάζει τις τσέπες των γονιών τους.
  ...Το μαθητικό κίνημα μπορεί και πρέπει να δυναμώσει ακόμα περισσότερο, με εκατοντάδες αγωνιστικά 5μελή και 15μελή σε όλη τη χώρα, με τον συντονισμό και την οργάνωση των αγώνων των μαθητών για να ενώνονται οι αγωνίες και τα όνειρά τους για ένα σχολείο και μια κοινωνία στο ύψος των αναγκών τους.
  ....
  https://gkagkarin.blogspot.com/2019/11/blog-post_

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει