ΠΟΕ-ΟΤΑ: 48ωρη απεργία και κινητοποιήσεις από τους εργαζόμενους στους δήμους

Προβλήματα με την αποκομιδή των σκουπιδιών


ΕΛΛΑΔΑ
6:30
22/10/2019
ΠΟΕ-ΟΤΑ: 48ωρη απεργία και κινητοποιήσεις από τους εργαζόμενους στους δήμους
2
loading

Σε 48ωρη πανελλαδική απεργία κατέρχονται σήμερα Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη, οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού των δήμων, επιδεινώνοντας το ήδη υπαρκτό πρόβλημα με την αποκομιδή απορριμμάτων, λόγω των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά διάταξης του αναπτυξιακού νομοσχεδίου.

Στο πλαίσιο της απεργιακής κινητοποίησης της ΠΟΕ-ΟΤΑ, έχει προγραμματιστεί μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας, με σημείο εκκίνησης τα γραφεία της Ομοσπονδίας στην πλατεία Καραΐσκάκη, την Τετάρτη στις 10 το πρωί.

Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου στη Βουλή, θα υπάρξει 24ωρη πανελλαδική απεργία όλων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την ίδια ημέρα -στις 11 το πρωί- θα λάβει χώρα πανελλαδικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας.

Στα μεγάλα αστικά κέντρα και ιδίως στο κέντρο της Αθήνας τα προβλήματα είναι τεράστια καθώς τα σκουπίδια έχουν πνίξει τις πόλεις ενώ το Σαββατοκύριακο οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα απείχαν από υπερωριακή απασχόληση και σήμερα έβαλαν λουκέτο στα αμαξοστάσια των δήμων.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Λευτέρης Γιαννούλης

    Ξεφτυλισμενοι ο κόσμος είναι απέναντι σας.

    1. avatar ρεθυμνιωτης

      Είσαι σίγουρος ; η μήπως όταν λες κόσμος τον μπερδεύεις με την κυβέρνηση ;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει