Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες, όποτε είναι πιθανές λίγες τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που κατά τόπους στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι ισχυρές. Σταδιακή βελτίωση του καιρού στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία από το μεσημέρι και στις υπόλοιπες περιοχές από το βράδυ

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς λίγες καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού από το βράδυ.