Την Κυριακή 23 Ιουνίου, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία συμμετείχε στην πρωτοβουλία «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών, καλωσορίζοντας το κοινό στο ζυθοποιείο της, στη Ριτσώνα Ευβοίας.

Πληθώρα επισκεπτών, μεταξύ των οποίων και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, συμμετείχαν σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο κόσμο του ζύθου μέσα από ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρίας, sessions γευσιγνωσίας και ιδανικού τρόπου σερβιρίσματος της μπύρας, καθώς και σεμινάρια γευστικής δοκιμής μπύρας με κατάλληλα εδέσματα.

Παράλληλα, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το live session μαγειρικής με μπύρα με τη διάσημη σεφ, Ελένη Ψυχούλη, απολαμβάνοντας τις ξεχωριστές γεύσεις που ετοίμασε ειδικά για εκείνους.

Ο Dejan Beko, Managing Director της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας δήλωσε σχετικά: «Σήμερα είναι μια ημέρα γιορτής για την ζυθοποιία στην Ελλάδα και φυσικά είμαστε παραπάνω από χαρούμενοι που ανοίγουμε τις πόρτες του ζυθοποιείου μας στη Ριτσώνα για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας από την Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών.

Με μόνιμο σκοπό μας το να “Ζυθοποιούμε για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο”, είναι πραγματικά τιμή για εμάς να βλέπουμε το κοινό να αγκαλιάζει αυτήν την προσπάθεια με την παρουσία και τη συμμετοχή του».