Μαγνησία: Συνεχίζεται το μυστήριο με τα αίτια θανάτου της μητέρας βρέφους

Η 34χρονη διακομίστηκε την περασμένη Παρασκευή στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού νεκρή


ΕΛΛΑΔΑ
12:21
04/06/2019
Μαγνησία: Συνεχίζεται το μυστήριο με τα αίτια θανάτου της μητέρας βρέφους
loading

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της 34χρονης Βολιώτισσας, μητέρας ενός βρέφους μερικών μηνών, η οποία διακομίστηκε την περασμένη Παρασκευή στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού νεκρή, ενώ έφερε στο πρόσωπό της μώλωπες και είχε αίματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης δεν οδηγούν την αστυνομική έρευνα σε συγκεκριμένη κατεύθυνση για τα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας, καθώς η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας παρήγγειλε τη διενέργεια και περαιτέρω εξετάσεων, σύμφωνα με το taxydromos.gr.

Όπως είναι γνωστό σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ο θάνατος της 34χρονης έχει χαρακτηριστεί αιφνίδιος, όμως δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες επήλθε.

Οι μώλωπες, που η γυναίκα έφερε στον πρόσωπο, φαίνεται να μην ανησυχούν, αφού εικάζεται ότι προκλήθηκαν όταν για κάποιο λόγο έχασε τις αισθήσεις και γλίστρησε. Επισημαίνεται ότι από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού υπήρξε άμεσα ενημέρωση στην Αστυνομία μετά τη μεταφορά της θανούσας εκεί.

Οι γιατροί είχαν διαπιστώσει τυπικά τον θάνατο της 34χρονης μην μπορώντας να κάνουν το παραμικρό. Αστυνομική δύναμη του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού και αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας είχαν σπεύσει άμεσα στο Κέντρο Υγείας, ενώ αστυνομική δύναμη μετέβη και στο σπίτι του πεθερού της άτυχης γυναίκας στον Πτελεό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πεθερός της φέρεται να δήλωσε ότι βρήκε την 34χρονη νεκρή σκυμμένη πάνω από το τραπέζι της αυλής και άμεσα έσπευσε να τη μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας. Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν πανικού και φρίκης.

Η κοπέλα φαινόταν να μην έχει τις αισθήσεις της, να μην επικοινωνεί με το περιβάλλον. Μάλλον είχε ήδη εκπνεύσει, όταν εντοπίστηκε από τους συγγενείς.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει