Για την περίοδο που έχασε τον σύζυγό της από ηλεκτροπληξία, ενώ ήταν 3,5 μηνών έγκυος στα δίδυμα παιδιά της, μίλησε στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» η Πόπη Τσαπανίδου.

«Ήμουν 3,5 μηνών έγκυος όταν πέθανε ο σύζυγός μου. Έπαθε ηλεκτροπληξία. Η ζωή θέλει ένα δευτερόλεπτο μόνο για να αλλάξει και μπορεί να γίνει οτιδήποτε και να σε πάει παρακάτω. Το μεγαλύτερο προσόν που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος, το μεγαλύτερο ταλέντο, η μεγαλύτερη αρετή είναι η ανάγκη της εξέλιξης, του επαναπροσδιορισμού του ίδιου μας του εαυτού. Να μπορέσεις να δεις τον εαυτό σου μετά από μεγάλες αλλαγές να στήνεται πάλι στα πόδια του» είπε.

Η γνωστή παρουσιάστρια είπε ότι βρέθηκε για ένα χρόνο σε κατάσταση σοκ.

«Μου πήρε ένα χρόνο να το συνειδητοποιήσω. Για ένα χρονικό διάστημα ήμουν πάρα πολύ δύσκολα, λίγο σε κατάσταση σοκ. Πηγαίνεις μέρα μέρα. Αυτός ο πόνος μέρα με τη μέρα μαλακώνει. Και μαθαίνεις να τον αντέχεις, να ζεις μαζί του, μαθαίνεις να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος μέσα από αυτός».

Όταν η Ελεωνόρα Μελέτη τη ρώτησε ποιοι άνθρωποι τη βοήθησαν εκείνη τη δύσκολη περίοδο η Πόπη Τσαπανίδου συγκινήθηκε μιλώντας για τους γονείς της.

«Οι γονείς μου ήταν όχι απλά βράχοι, κάτι παραπάνω. Η μαμά μου, μου είπε πρόσφατα ότι “ο μπαμπάς σου τότε με έπιασε και μου είπε ότι για τα επόμενα εφτά χρόνια θα είμαστε για την Πόπη”. Ο μπαμπάς μου έχει δέκα χρόνια που πέθανε» είπε.

Δείτε το βίντεο: