Βρέθηκε απαγχονισμένος ένα μήνα μετά την αυτοκτονία του στο Ναύπλιο

Η δυσοσμία προβλημάτισε τους γείτονες που κάλεσαν την αστυνομία


ΕΛΛΑΔΑ
14:55
11/04/2019
Βρέθηκε απαγχονισμένος ένα μήνα μετά την αυτοκτονία του στο Ναύπλιο
3
loading

Ένα αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισαν αστυνομικοί στο Ναύπλιο την Τρίτη 9 Απριλίου το βράδυ όταν ειδοποιήθηκαν από περιοίκους στην περιοχή της Αγίας Μονής για αφόρητη δυσοσμία που προερχόταν από μονοκατοικία.

Οι περίοικοι είχαν αντιληφθεί τις τελευταίες ημέρες τη δυσοσμία η οποία έγινε αφόρητη το τελευταίο διάστημα και έτσι ειδοποίησαν τις υπηρεσίες ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς είχε συμβεί στην οικία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα argolikeseidhseis.gr.

Άνδρες της αστυνομίας από το τμήμα ασφαλείας με μάσκες εισήλθαν στο σπίτι όπου διαπίστωσαν πως στο εσωτερικό του βρισκόταν απαγχονισμένος ένας άνδρας.

Μετά από ερευνά διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για αλλοδαπό περίπου 60 χρονών ο οποίος εργαζόταν σε επιχείρηση της περιοχής και που το τελευταίο διάστημα είχε σοβαρά οικογενειακά ζητήματα που τον απασχολούσαν και πιθανόν να ήταν η αιτία που οδήγησαν τον αυτόχειρα στην αυτοκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνθρωπος βρισκόταν απαγχονισμένος περίπου 30 ημέρες χωρίς κάποιος να τον αναζητήσει.

Την σορό του 60χρονου παρέλαβε γραφείο κηδειών.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς, μπορεί να συγχωρέσει,σώσει+να δώσει αιώνια ζωή,διότι αναστήθηκε!Κατά Ιωάννη 3:16!Διάβαζε την Καινή Διαθήκη!

  (2/2)Όταν ο Ιησούς Χριστός μίλησε για τον διάβολο (που υπάρχει διάβολος όπως υπάρχει+ο Θεός που μας δημιούργησε+είναι ο Θεός της Αγίας Γραφής) είπε ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του διαβόλου [ ο κλέφτης ( =διάβολος) δεν έρχεται παρά μόνο για να κλέψει,να θανατώσει+να απολέσει] δες Ιωάννη 10:10 +επίσης [ο διάβολος ήταν από την αρχή ανθρωποκτόνος+δεν μένει στην αλήθεια,διότι αλήθεια δεν υπάρχει μέσα του.
  Όταν λέει ψέματα από μέσα του μιλάει,διότι είναι ψεύτης+ο πατέρας του ψέματος] Δες Ιωάννη 8:44. Από τα λόγια αυτά καταλαβαίνουμε ότι ο διάβολος είναι αυτός που θέλει τον θάνατο του ανθρώπου. Για αυτό+βάζει ζήλια,κακία+πονηριά μέσα στον άνθρωπο που απορρίπτει την αλήθεια του Θεού ώστε να σκοτώνει ο ένας τον άλλο.Σε κάποιες περιπτώσεις βάζει στον άνθρωπο την σκέψη ότι έτσι που κατάντησε η ζωή του δεν αξίζει η ζωή του+καλύτερα να δώσει ένα τέλος στο μαρτύριο του κάνοντας αυτοκτονία. Και ο άνθρωπος που έχει κάνει αυτοκτονία να ξέρουμε ότι έπεσε θύμα των σκέψεων που του έβαλε ο διάβολος και σπατάλησε την ευκαιρία που είχε κάνοντας το αδιανόητο δηλαδή την αυτοκτονία. +το χειρότερο για αυτόν θα είναι όταν στην ανάσταση όλων των νεκρών θα θερίσει το αποτέλεσμα της επιλογής του στην αιωνιότητα.Ας δούμε αντίθετα τι καλύτερο έχει να μας προσφέρει ο Ιησούς Χριστός, που είναι ο Κύριος των κυρίων και ο Βασιλιάς των βασιλιάδων [Εγώ όμως ήλθα για να έχουν οι άνθρωποι ζωή,+μάλιστα να την έχουν με αφθονία] Ιωάννης 10:10.Οπότε ο καθένας μας ας επιλέξει ποιον θέλει να ακολουθήσει+ποιον όχι.

 2. avatar Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς, μπορεί να συγχωρέσει,σώσει+να δώσει αιώνια ζωή,διότι αναστήθηκε!Κατά Ιωάννη 3:16!Διάβαζε την Καινή Διαθήκη!

  Θα ήθελα να πω μερικά πράγματα για το τι λέει η Αγία Γραφή για το δώρο της ζωής αλλά και για την αυτοκτονία γιατί το φαινόμενο αυτό έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στην Ελλάδα και πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν την πνευματική διάσταση της αυτοκτονίας.
  Είναι πολύ σοβαρό αμάρτημα η αυτοκτονία και με αιώνιες προεκτάσεις γι’ αυτούς που δεν θα προσέξουν και θα πέσουν στην παγίδα του διαβόλου.
  Είναι κρίμα άνθρωποι να χάνουν την ζωή τους άδικα κάνοντας αυτοκτονία αλλά είναι πολύ πιο άδικο άνθρωποι να πεθαίνουν (είτε από φυσικό θάνατο είτε από αυτοκτονία) και να μην έχουν γνωρίσει τον αναστημένο Ιησού Χριστό σαν Σωτήρα του και φεύγοντας από αυτήν την ζωή να πηγαίνουν στην αιώνια απώλεια.
  Επειδή δεν θα ήθελα κανένας συνάνθρωπος μας να πεθάνει και να χαθεί αιώνια θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τι λέει ο Λόγος του Θεού , η Αγία Γραφή για την αυτοκτονία.
  Ο θάνατος δεν είναι το τέλος της ύπαρξης του ανθρώπου αλλά η αρχή μιας αιωνιότητας που θα συναντήσει ο άνθρωπος και καλό είναι πριν φύγει ο κάθε άνθρωπος από αυτήν την ζωή να ξέρει τι τον περιμένει αλλά και πως μπορεί να έχει χαρά και ειρήνη όταν συναντήσει τον Δημιουργό του και όχι φόβο ή τρόμο επειδή σε όλη την επίγεια ζωή του αγνόησε την αγάπη, την δικαιοσύνη και το άγιο θέλημα ενός άγιου Θεού, του Θεού της Αγίας Γραφής, ο οποίος είναι και ο μόνος αληθινός Θεός που δημιούργησε τον άνθρωπο και δεν σταμάτησε ποτέ να παρεμβαίνει στην ανθρώπινη ιστορία και να θέλει να Τον γνωρίσουμε και να έχουμε μια σχέση αγάπης μαζί Του.

 3. avatar Κρίμα για την Ελλάδα μας

  α ρε πινόκιο α ρε πινόκιο.....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει