Ληστεία έγινε σήμερα μετά το μεσημέρι στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Πρέβεζα που βρίσκεται επί της οδού Λ. Ειρήνης.
Ήταν λίγο πριν τις 2 όταν μια μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού με δύο επιβάτες σταμάτησε στο πεζοδρόμιο δίπλα από την τράπεζα, η οποία βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε  αυτόπτης μάρτυρας που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή έξω από την τράπεζα, δύο μεγαλόσωμοι άνδρες φορώντας κράνη μοτοσυκλέτας εισέβαλαν στον προθάλαμο του υποκαταστήματος της τράπεζας και με βαριοπούλα έσπασαν την μεγάλη γυάλινη πόρτα η οποία η οποία εκείνη την ώρα είχε κλείσει προκειμένου να γίνει ανεφοδιασμός του μηχανήματος αυτόματης ανάληψης και τραυμάτισαν τον υπάλληλο αφαιρώντας δύο πλακέτες με χρήματα που προορίζονταν για τον ανεφοδιασμό του μηχανήματος.
Η ληστεία έγινε μέρα –μεσημέρι μπροστά στα μάτια των υπαλλήλων και των δεκάδων περαστικών οι οποίοι έγιναν μάρτυρες του πρωτοφανούς αυτού περιστατικού.
Οι δύο δράστες αφού πήραν τις πλακέτες με τα χρήματα- άγνωστο ακόμη πόσα- εξαφανίστηκαν ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για να τους εντοπίσει.
Στο σημείο που βρίσκεται η Τράπεζα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης καθώς και η κυκλοφορία των οχημάτων είναι συνεχής.