Έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Άλλα Κόλπα» και εμφανιζόταν στο πλευρό του Βλάσση Μπονάτσου. Πήρε μέρος στην πολύ επιτυχημένη σειρά «Οι Αυθαίρετοι» παρουσίαζε όμως και το «Ραντεβού στα Τυφλά».

Αργότερα ήρθαν πολλές γκεστ εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές όπως για παράδειγμα αυτή στον ΑΝΤ1 και στο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα το 2011 έκανε μία δυναμική επιστροφή με την επιθεώρηση «Οι σαλταρισμένοι». Την ίδια περίοδο εμφανίστηκε στην τηλεόραση στον ρόλο της Ντέπης στους «Βασιλιάδες».

Απείχε από την τηλεόραση για να μεγαλώσει το παιδί της αλλά όπως παραδέχεται ήταν πολύ δύσκολο να μπει πάλι. «Δεν αρκεί να σε ξέρει ο κόσμος. Έρχονται νέα πρόσωπα», υποστηρίζει. Και σημειώνει ότι από την αρχή γνώριζε τις δυσκολίες αυτής της δουλειάς. Ότι δηλαδή τη μία έχεις δουλειά και την άλλη δεν έχεις. Αυτή την περίοδο η ηθοποιός δεν εργάζεται αλλά σχεδιάζει πράγματα που θέλει να της… βγουν, αν και ξέρει τις δυσκολίες τους. «Ελπίζω μόνο ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και ότι θα υπάρχουν δουλειές», εύχεται.

Πάντως, όπως υποστηρίζει, εάν έπρεπε να συμβουλεύσει το παιδί να ασχοληθεί ή όχι με το επάγγελμά της, εκείνη θα έλεγε όχι. Παρότι δεν χάνει ποτέ τη διάθεσή της και το κέφι της, ξέρει πολύ καλά, άλλωστε της έχει συμβεί, ότι στο επάγγελμά τους δεν υπάρχουν διαρκώς δουλειές. Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να βρεθεί κάποιος εκτός χώρου, δραστηριοτήτων δηλαδή, για αρκετούς μήνες. Και υποστηρίζει ότι το σημαντικό για τους νέους είναι να κάνουν κάτι προκειμένου να έχουν δουλειά για να ζήσουν.

Η Ισαβέλλα Βλασιάδου παρακολουθεί τα δρώμενα και πιστεύει ότι πρέπει να επανακτήσουμε το κουράγιο μας.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».