Δεκτή η παραίτηση Μηλιού από την προεδρία του Ελληνικού Φεστιβάλ

«Η κ. Ζορμπά κατέβαλε κάθε προσπάθεια να παραμείνει στη θέση του» αναφέρει το υπουργείο


ΕΛΛΑΔΑ
17:04
07/02/2019
Δεκτή η παραίτηση Μηλιού από την προεδρία του Ελληνικού Φεστιβάλ
3
loading

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Ελληνικό Φεστιβάλ ΑΕ» υπέβαλε ο Γιάννης Μηλιός, την οποία έκανε δεκτή η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Μυρσίνη Ζορμπά.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η κ. Ζορμπά κατέβαλε κάθε προσπάθεια να παραμείνει στη θέση του, αλλά η απόφασή του ήταν οριστική. Η υπουργός ευχαρίστησε τον κ. Μηλιό για την παρουσία, την καλή συνεργασία και το έργο του στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Ο παραιτηθείς πρόεδρος, στο σημείωμα αποχαιρετισμού προς τα μέλη του Δ.Σ. -μεταξύ άλλων- ανέφερε: «Εργαστήκαμε σε πνεύμα συναντίληψης για την αναβάθμιση των διοικητικών και τεχνικών δομών του Οργανισμού, για την εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών όρων στήριξης του καλλιτεχνικού έργου του Φεστιβάλ, για την ολόπλευρη ανάπτυξη ενός σημαντικού και ιστορικού θεσμού των τεχνών. Η συνέχεια του Οργανισμού είναι δεδομένη».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar giannis14

    Αυτού του αριστερού η κόρη δεν μας κούναγε 500ευρα από το Γκστααντ ?

  2. avatar SER 30

    '' Εργαστήκαμε σε πνεύμα συναντίληψης για την αναβάθμιση των διοικητικών και τεχνικών δομών του Οργανισμού, για την εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών όρων στήριξης του καλλιτεχνικού έργου του Φεστιβάλ, για την ολόπλευρη ανάπτυξη ενός σημαντικού και ιστορικού θεσμού των τεχνών. Η συνέχεια του Οργανισμού είναι δεδομένη».'' ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΓΕΝΕΙΑΔΟΣ ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ ΕΜΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΕ ΣΑΛΤΣΙΤΣΑ ΟΛΙΓΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΠΕΡΙ ΣΥΝΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΟΛΟΠΛΕΥΡΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΕΣΜΟΥ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ . ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ . ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑΡΙΚΟΥΣ ΦΑΣΙΖΟΝΤΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟΥΡΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΚΟΥΡΕΣ ΤΥΠΟΥΣ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΗΤΟΥΝΑ ΣΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΣΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ 5 0 ΧΡΟΝΙΑ . ΗΤΑΝΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΥΠ ΑΝΕΥ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΣ ΠΛΕΟΝ .

  3. avatar Κομματικά ρουσφέτια που πληρώνονται

    Σε 3 μήνες με τις εκλογές θα το στέλνανε σπίτι του έτσι και αλλιώς, καλύτερα φαίνεται στο βιογραφικό του ως παραιτημένος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει