Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής για ανασφάλιστους πολίτες του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μέσω του φιλανθρωπικού της οργανισμού «Αποστολή», συνεχίζει τη συγκέντρωση φαρμάκων στις ενορίες τις Αθήνας, σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ.

Αυτό το Σάββατο από τις 9:00 – 12:00 θα διατίθενται φάρμακα στον Ιερό Ναό Αγ.Χαραλάμπους στα Ιλίσια. Σε αυτή τη πρωτοβουλία μπορούν να συνεισφέρουν όσοι πολίτες θέλουν. Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, μετά τη συλλογή, θα μεταφερθούν στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, όπου θα γίνει διαλογή και κατηγοριοποίηση.

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, Δευτέρα-Παρασκευή, από τις 9.00 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι. Δέχεται ασθενείς, οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι και εκεί μπορούν να εξετάζονται και να παραλαμβάνουν τα φάρμακά τους.

Προκειμένου να εξετασθούν, θα πρέπει να προσκομίζουν: 1) ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, ώστε να αποδεικνύεται η ταυτότητά τους 2) βιβλιάριο υγείας το οποίο έχει λήξει 3) Κάρτα ανεργίας, η οποία επίσης έχει λήξει.