Καταγγελία για επίθεση χριστιανών σε δωδεκαθεϊστές στην Ελευσίνα

Ζητά την παραδειγματική τιμωρία των δραστών


ΕΛΛΑΔΑ
17:41
02/01/2019
Καταγγελία για επίθεση χριστιανών σε δωδεκαθεϊστές στην Ελευσίνα
72
loading

Επίθεση σε δωδεκαθεϊστές από χριστιανούς ορθοδόξους την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη τελετή στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας καταγγέλλει το Ύπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών, το οποίο παρουσιάζεται ως ο «φορέας της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας».

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό συνέβη την ώρα που ομάδα πολιτών απέδιδε «τιμές προς τους Θεούς των Ελλήνων», και οι δράστες «βεβήλωσαν τον πρόχειρο βωμό των θυμάτων τους και κατέστρεψαν αγγεία και ιερατικά σκεύη». Το Ύπατο Συμβούλιο ζητά την παραδειγματική τιμωρία τους.

Αναλυτικά η καταγγελία:

«Λίγο πριν την εκπνοή τού έτους «2018» των χριστιανών, αλγεινή εντύπωση και αποτροπιασμό προκάλεσε σε κάθε πολιτισμένο άνθρωπο η είδηση της επίθεσης χριστιανών ορθόδοξων τραμπούκων στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνος, εναντίον ομάδος πολιτών που απέδιδαν τιμές προς τους Θεούς των Ελλήνων. Έγινε δε αλγεινότερη η εντύπωση και μεγαλύτερος ο αποτροπιασμός, όταν δηλώθηκε από τα θύματα της επίθεσης (που αυτοπροσδιορίζονται ως «θρησκευτές της Ελληνικής Θρησκείας») ότι είχαν ζητήσει και λάβει άδεια από την αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, για την πραγματοποίηση της τελετής τους.

Οι χριστιανοί τραμπούκοι επετέθησαν, βιαιοπράγησαν, βεβήλωσαν τον πρόχειρο βωμό των θυμάτων τους και κατέστρεψαν αγγεία και ιερατικά σκεύη. Ούτε η αντίδραση του αρμοδίου αρχαιοφύλακα, ούτε οι εκκλήσεις από άλλους παρισταμένους, στάθηκαν ικανές να αποτρέψουν τους μισαλλόδοξους δράστες, από το «έργο» τους.

Η συγκεκριμένη θρησκευτική ομάδα, που δέχθηκε την επίθεση, όχι μόνο δεν σχετίζεται με την Ελληνική Εθνική Θρησκεία και τον φορέα της, το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών, αλλ’ επιπλέον κάποια μέλη της έχουν εκφραστεί δημοσίως με απαράδεκτους, υβριστικούς και μειωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον τόσο αυτής της ίδιας της θρησκείας μας, αλλά και εναντίον της νόμιμης ηγεσίας της. Δεν παύει όμως να αποτελεί ομάδα Ελλήνων πολιτών που, έστω και με τον δικό τους τρόπο και το δικό τους ήθος, επιθυμούν να στρέφονται στην Ελληνική θρησκευτικότητα και σε αυτό ουδείς έχει δικαίωμα να τους εμποδίσει, πόσω μάλλον με βία και τραμπουκισμό.

Το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών, ο επίσημος φορέας τής Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, θρησκείας αναγνωρισμένης από την Πολιτεία ως γνωστής, δηλώνει απερίφραστα ότι καταδικάζει κάθε πράξη μίσους, πόσω μάλλον θρησκευτικής βίας και μισαλλοδοξίας, από όπου αυτή και αν προέρχεται και καταγγέλλει τον αυξανόμενο εκφασισμό και εκβαρβαρισμό της κοινωνίας μας, με καταφανή ευθύνη όλων των προσφάτων κυβερνήσεων της καθημαγμένης πατρίδας μας.

Πέραν των αρκετών ανακοινώσεών μας κατά τις τελευταίες δεκαετίες, με τις οποίες έχει καταδικαστεί η πολλαπλώς καλλιεργούμενη μισαλλοδοξία και η σχεδόν συνεχής και ατιμώρητη προτροπή από αναρίθμητους διαταραγμένους σε άσκηση θρησκευτικής βίας, έχουμε επίσης προειδοποιήσει έγκαιρα και υπεύθυνα την επίσημη Πολιτεία, για την επικινδυνότητα αυτών των αλλεπάλληλων προτροπών και ανώμαλων αντιλήψεων που περιέργως αφήνονται να παράγουν «καρπούς» (βλ. επιστολή 347/05.03.«2018», προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη).

Μία κοινωνία, που υπερβολικά πολλά από τα μέλη της θεωρούν φυσικό πράγμα την αυτοδικία, είναι κοινωνία βαρβαρική, και το κράτος που καλύπτει αυτόν τον πρωτογονισμό αντί να τον αποθαρρύνει, είναι κράτος έτη φωτός απέχον από αυτό που γενικώς ονομάζουμε «κράτος δικαίου». Όταν επιπροσθέτως είναι και θεοκρατικό, τότε μακράν απέχει και από τις στοιχειώδεις προδιαγραφές του προηγμένου σύγχρονου κόσμου.

Απαιτούμε τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία των ανθελλήνων τραμπούκων που, 16 ολόκληρους αιώνες μετά την εποχή των εν Χριστώ παραβολάνων, επετέθησαν σε τελετή προς τιμήν των Θεών του έθνους μας.

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Το σκοτάδι τελείωσε και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν αυτό, τόσο οι μισαλλόδοξοι φανατικοί όσο και οι φορείς και θεσμοί που τους παράγουν, τόσο το καλύτερο γι’ αυτούς. Εμείς, θα συνεχίσουμε, χωρίς κραυγές και εξαλλοσύνες, αλλά με συνέπεια, σύνεση, υπευθυνότητα και κυρίως διαφωτιστικό έργο, τον ιερό αγώνα για την Επανελλήνιση, ήγουν για την πλήρη παλινόρθωση των εθνικών μας Ιερών και Αξιών στον τόπο που τα ανέδειξε, στον τόπο που κατεξοχήν πρέπει εν πλήρει δόξη να υπάρχουν».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

72
σχόλια
 1. avatar ζουν αναμεσα μας!!!

  κλαιω απ τα γελια!!! 2019 και ειστε 100 χρονια πισω απ τα κουνελια!!!χααχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχα

 2. avatar Ευπατριδης

  Χαχαχαχαχαχαχα,βρε τους κακόμοιρους τους δωδεκαθεϊστές τι τραβάνε...

 3. avatar 321

  Πόλεμος μεταξύ ηλιθίων και πανηλιθίων!

 4. avatar gpoli

  Άντε να ρθει το καλοκαίρι να κατεβάσουμε τους ανοιχτόχρωμους χιτώνες και τα σανδάλια...

 5. avatar Βασίλειος ο Β’

  Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις (Να μην κρίνεις προτού ακούσεις και τις δύο πλευρές).

 6. avatar atrwtos

  Και πώς ξέρετε πως ήταν χριστιανοί οι τραμπούκοι βρε[...]

 7. avatar Ντροπή

  Ντροπή newsbeast για τον τίτλο της είδησης που καταδικάζει χωρίς αποδείξεις ολόκληρη εκκλησία εκατομμυρίων ειρηνικών χριστιανών που μια χαρά αποδέχονται την αρχαιοελληνική φιλοσοφία που μοιάζει με την χριστιανική για όσους ξέρουν περισσότερα.

  1. avatar Nick

   με κάθε σεβασμό,στην αρχέγονη ιδεολογική μάχη μεταξύ Αθήνας και Ιερουσαλήμ,οι μονοθειστές τάσσεστε με την δεύτερη

 8. avatar so it begins

  Ώρα να κατεβάσω την περικεφαλαία από το πατάρι

  1. avatar Mpampis1959

   ???????

 9. avatar cockorakis

  Για τους Έλληνες εθνικούς υπάρχει μια θέση στο τσίρκο Medrano

  1. avatar Dasparil

   Do elaborate, why is that ?

   And even so , does that make it ok to attack them ? Cause that is what ISIS and muslims do

   1. avatar Καλέ σύ..

    Μπορείς να μας τα γράψεις και στα κινέζικα;

 10. avatar Ch10:32

  Ο πραγματικός χριστιανός, είναι εκείνος που παραδέχεται ότι είναι αμαρτωλός, δέχεται την διδασκαλία της Καινής Διαθήκης, αναγεννάται, βαπτίζεται με επίγνωση, δέχεται τον Ιησού Χριστό προσωπικό του Σωτήρα.Οι χριστιανοί αυτοί δεν κάνουν εγκλήματα και καταστροφές.Καταστροφες κάνουν οι θρησκευόμενοι,οι οποίοι μέσα τους βασιλεύει το μίσος και η κακία.Οι ίδιες οι θρησκείες,οι οποίες έχουν απορρίψει τον Λόγο του Θεού, δημιουργούν θρησκευτικούς οπαδούς,και με τα γνωστά επακόλουθα,και με αυτά τα γεγονότα, βλασφημειται το Όνομα του Θεού.

 11. avatar Aimilios

  οποτε οι χριστιανοι οι οποιοι δεν ενοχληθηκαν απο τους 1.000.000 λαθροισλαμιστες δολοφονους που μας εφερε ο συριζα, εναντιωθηκαν στους 5-6 12θειστες που κανανε εκδηλωση...
  Ωραιοι οι χριστιανοι...

  1. avatar Nick

   ααα πουλάκι μου τέτοιος είσαι και συ ε; μα το δία!

  2. avatar J. Kyp

   Γαρδουμπα το μυαλό του εθνικοφρονα πιτογυροφαγου

   1. avatar Aimilios

    ξαναδιαβασε την απαντηση σου και πες μου ποσο ευφυΐα δειχνει...
    Ειναι προφανες ποιος απο τους 2 μας ειναι ο φυσιολογικος και ποιος δεν ειχε καν εγκεφαλο πριν του καψει το κεφαλι ο αριστερος μπαφος...
    Δεν ειναι αναγκη να αυτοξεφτιλιζεσαι γραφοντας αοριστολογιες...
    Ετσουξε;;;

    1. avatar agilotos.stravos

     Χαχα!"Ετσουξε" γραφει το γραφικο μηλο που οταν αντικριζει τις απαντησεις μου κατω απο τις δικες του μπουρδες γινεται ανεμος..
     Κι εχει το θρασος να συγκρινει ποιος ειναι ο πιο φυσιολογικος οταν ο ιδιος εχει γραψει οτι οι πορειες των αντιεξουσιαστων υμνουν τον Αλλαχ,οτι οι τα 2 εκ. ψηφοφορων του Τσυριζα στις εκλογες ειναι οοοολοι ναρκομανεις,οταν μισολογει οτι οι τσιπραιοι ειναι σταλινικοι(!) οταν πιστευει οτι καθε μερα οι μεταναστες σφαζουν ελληνες στους δρομους,οταν νομιζει οτι καθε λεπτο ενας ελληνας αλλαζει πιστη παραταει τον χριστιανισμο και ασπαζεται το Κορανι.Και φυσικα δε μιλαμε για τις εικασιες-προφητειες του στυλ "ποσα λεφτα παιρνεις απο τις ΜΚΟ"..Μονο τα νουμερα απο τις "μισθοδοσιες" δεν εχει πει.Κι ας του εχεις πει πιο πανω οτι βριζεις τις ΜΚΟ&τους αριστερουληδες.."τι σημασια εχει" σκεφτεται "πες πες κατι θα μεινει" οπως ελεγε και καποιος ιδεολογικος του προγονος..

   2. avatar Λέω και εγώ..

    ..το σούργελο πώς δεν φάνηκε ακόμα ;

 12. avatar Ο ΠΙΤΣΙΚΟΣ

  Εκτος κ ηταν ''στημενο'' καυγαδακι κ -χωρις στοιχεια- ''μας επιτεθηκαν οι Χριστιανοι''. Οι 12θειστες εριχναν στις αρενες τους Χριστιανους οχι το αντιθετο. Τωρα ποιος θ ασχοληθει με μια δρακα [ποσες δεκαδες μετριεσθε;] χαζοχαρουμενων που -καλοωφελημενοι- απο την νεα ταξη πραγματων προσπαθουν παντοιοτροπως να αποδομησουν το Χριστιανισμο! Αφελεις ξερετε ποσοι το προσπαθησαν απο αιωνες πριν απο εσας αυτο; τι πετυχαν; ακριβως το αντιθετο! Διαφημιση επιδιωκατε κ νομιζω σας τη δωσαμε! Γι αυτο τερμα ως εδω δεν ξαναασχολουμαι μαζι σας.

 13. avatar οι μεγαλοκοπελεs…

  που πινουν θαλασσινον υδωρ ενοs λ[...] αρχιαπατεωνα καταδικασμενου βαψωμαλλια πρωην μποντυμπιλντερ τρισκατομμυριουχου αηρ αηρ αηρ....

 14. avatar Last 60

  Ρε δεν ηρθαν ακομα οι πολυ χαμηλες θερμοκρασιες και παγωσαν τα μυαλα .Που να φτασει το θερμομετρο στο -15 χαμοοοοοοος !

 15. avatar Ο ΠΙΤΣΙΚΟΣ

  Ο πολεμος κατα του Χριστιανισμου συνεχιζεται!! Πολλα τα λεφτα των Παγκοσμιοποιητων μεσω του Σορος αλλα για εξηγηστε μας ρε προοδευτικα παλληκαρια.Βαρυγδουπος ο τιτλος ''Χριστιανοι επιτεθηκαν σε 12θειστες στην Ελευσινα'' 1ον πως το καταλαβατε;; ειχαν ταυτοτητες απο την Αρχιεπισκοπη κ σας τις επεδειξαν η ηρθαν με εξαπτερυγα κ θυμιατα κλπ κλπ;;; 2ον γιατι στην ουσια του θεματος παρακατω παρουσιαζεται ενα συνολο ''θρησκευτες της Ελληνικης Θρησκειας'' που ειναι σε εμπολεμη κατασταση με την ''Ελληνικη Εθνικη Θρησκεια'' που ομως η τελευταια τους υπερασπιζετε με το ''Υπατο Συμβουλιο των Ελληνων Εθνικων''.
  Ρε μπας κ πλακωθηκατε μεταξυ σας γιατι κ εσεις σαν τους Χριστιανους φατριασμενοι, απ οτι καταλαβα, εισθε κ για να τα κουκουλωσετε λετε οτι οι Χριστιανοι σας ''βαρεσαν''; Ποιοι Χριστιανοι δεν μας το διευκρινιζετε, με στοιχεια ομως, τι Χριστιανοι ηταν;Ορθοδοξοι, Καθολικοι, Διαμαρτυρομενοι Ενωτικοι-Παπικοι γιατι ακομη κ οι Μαρτυρες του Ιεχωβα [Πεντηκοστιανοι κλπ] Χριστιανοι αποκαλουνται.Εγω εχω γειτονα Γαβρο κ 12θειστη κ εγω ειμαι Χριστιανος Ορθοδοξος ,κολλητοι φιλοι ειμαστε κ τα παμε μια χαρα. Φετος τις γιορτες μαζι φαγαμε [γιατι ειναι μονηρης] κ δεν βλεπω καποιο προβλημα. Σ εσας πιθανον ''παιζονται'' τιποτε κονδυλια κ οφιτσια κ τρωγωσαστε φαινεται για τη μοιρασια κ τις καρεκλες. Δεν βρισκω αλλη εξηγηση. Αντε ρε παραμυθαδες σανο νομιζετε τρωμε ολοι εδω μεσα; Μας βλακεψε η αριστερη ''προοδευτικουρα'' κ τα ''μνημοσυνα'' αλλα οχι ολους!!

 16. avatar ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

  Μαρτυρες του ιεχοβα ήταν ή πεντηκοστιανοί κομμουνιστές (ναι καλά διαβάσατε.υπάρχουν πεντηκοστιανοί που ειναι ΚΑΙ κομμουνιστές ΚΑΙ ιεχοβαδες, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ). Οι Ορθόδοξοι δεν τα κάνουν αυτά γιατί αυτά ΔΕΝ τους δίδαξε ο Κύριός μας, Ιησούς Χριστός, αλλά να αγνοούν αν όχι να συγχωρουν. Ιεχοβαδες ηταν και δεν θα τους βρείτε ποτέ ουτε θα τους τιμωρήσετε γιατί ευτοί είναι μερος του παρακράτους. Αν βρείτε έστω και μια τρίχα αυτωνώνε που πειραξαν τους νεοπαγανιστές στην Ελευσίνα, να νου τρυπίσετε τη μυτη...

 17. avatar agilotos.stravos

  Αν καναν ενα pause εκει που επεφταν οι φαπες κι ελεγαν τι ψηφιζουν,παιζει να εφευγαν αγκαλιασμενοι,
  Η Χρυση Αυγη ενωνει ολους τους ελληνες..Χριστιανους,ειδωλολατρες,παγανιστες,σατανιστες,ινδουιστες,αθεοι,βουδιστες,βεδουινοι,μπαμπουινοι..ολα τα αλεθει ο καλος ο μυλος.ολα για τη νικη..

  1. avatar Πιάσαμε το υπονοούμενο !

   Κρυπτοχρυσαυγίτης ο "κύριος" ! Καλά πάς .
   ΥΓ .Ρε beast έχεις πλάκα !

   1. avatar agilotos.stravos

    Φανεροχρυσαυγιτης θα ελεγα..Στα ισα.Απο τα γενοφασκια μου.Βλεπω συναγωνιστη-χρυσαυγιτη εδω μεσα και θελω να τον αγκαλιασω..
    ..και να τον ριξω στην πηγαδα..

    1. avatar Αγγαλιασμένοι

     στο πηγάδι ...Μια χαρά σκηνή ! Αθάνατοι!
     .

     1. avatar agilotos.stravos

      Παμε ενα γρηγορο μαθηματακι ελληνικων για σενα που δε θα ξερεις καλα ελληνικα,ισως εισαι απο αλλη χωρα αλλα δεν πειραζει εγω δεν ειμα ρατσιστης,βοηθαω και δεν παρεξηγω.
      "να ριξω" υποτακτικη Αοριστου του ρηματος ριχνω α' προσωπο (ενας δλδ-εγω)
      "αγκαλιασμενοι¨ (με κ οχι με γ) μετοχη πληθυντικος αριθμος (πολλοι δηλαδη)
      Το πιασες η να το μεταφρασω στα πακιστανικα?

 18. avatar ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

  Συγγνώμη, μπορεί να πάει ο καθένας στον αρχαιολογικό χώρο και να κάνει ό,τι θέλει, ό,τι του γουστάρει;
  Άμα πάω εγώ να κάνω τελετή βουντού, με τα σκεύη μου, τις προετοιμασίες μου, τους πιστούς μου, θα με αφήσουν;
  Άμα πάω να διοργανώσω ημερίδα χορού,
  θα με αφήσουν;
  Άμα πάω να κάνω πάρτυ γενεθλίων θα με αφήσουν;
  Ποιός τους άφησε να κάνουν τελετές και βλακείες;
  Φύλαξη δεν έχει ο χώρος;

  1. avatar Είχανε πάρει άδεια,

   το λέει ξεκάθαρα το άρθρο...

   1. avatar ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

    Πήραν άδεια να κάνουν τελετή σε ώρες επισκεπτηρίου του Αρχαιολογικού χώρου;!!!
    Και αν δεν ήταν ώρες λειτουργίας του αρχαιολογικού χώρου, πώς μπήκαν μέσα και οι άλλοι και τους πλάκωσαν;
    Κάτι έχει γίνει παράνομα ή παράτυπα και βέβαια κάτι λείπει από την όλη ιστορία.

  2. avatar ΚΣ2457

   ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ ΣΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ,ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ..ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ? ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

   1. avatar Και εσύ..

    ...γρήγορα πίσω στο ίδρυμα !

 19. avatar ELEUSINA

  EPANELLINISI

 20. avatar Να μη βρει ο παππάς να θάψει

  Κατά τα άλλα, ζουμε σε μια χώρα που το 78% των πολιτών πιστεύει στο μάτι.....Και στο ξεμάτιασμα! Αντί να βλέπουμε, ότι όλα τα κράτη που έχουν την ύψιστη παιδεία.... έχουν και το περισσότερο ποσοστό σε άθεους ή αγνωστικιστές. Εμείς εδώ και χιλιετίες τιμάμε σωστά.....Τον χαρακτηρισμό της εκκλησίας μας.....ως ποίμνια! Με τις υγείες μας!

  1. avatar Γιατί δηλώνεις άσχετος ;

   Δεν έχεις ακούσει για "αρνητική ενέργεια" ;
   Διάβασε λιγάκι...Δεν θα πάθεις τίποτα !

  2. avatar Αγοράκι (;)

   Φτηνό και κουτό το "κήρυγμά " σου..
   Ούτε τον εαυτό σου δεν μπορείς να πείσεις !

  3. avatar Μεγαλοπέοντας

   Σε μία χώρα που το 95% είναι χριστιανοί ορθόδοξοι, δηλαδή 9μιση στα 10 εκκατομύρια, δεν τα πάμε και ασχημα από μόρφωση, μυαλό και Επιστήμονες.Ειδικά στο εξωτερικό,στη ΝΑΣΑ και στα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια και Τεχνολογικά Ινστιτούτα του κόσμου................Και να θυμάσαι ότι αυτό το έχουμε καταφέρει και συνεχιζουμε να διαπρέπουμε,έχοντας χάλια παιδεία.Χάλια μαύρα η παιδεία.Ομως εμείς, η Ελλαδίτσα των 10 εκκατομυρίων, έχει και ποιοτικότατα πανεπιστήμια και εξάγει δυνατά μυαλά σε όλο τον κοσμο.Και ολα αυτά, όντας χριστιανοι αμορφωτοι και βλακες οπως νομιζεις.Φαντάσου να εμείς οι έλληνες να είμασταν και λίγο έξυπνοι...... 😉

   1. avatar Να μη βρει ο παππάς να θάψει

    Αδελφέ, το ότι έχουμε πτυχία και λόγω brain drain φεύγουν έξω και μεγαλουργούν δεν σημαίνει κάτι, δεν είπα ότι δεν είμαστε έξυπνοι. Έχουμε δυτυχως προσκολληθει στην παράδοση και την θρησκεία.... όπως παραδέχεσαι , ότι εν έχουμε παιδεία. Κυρίως συλλογική παιδιά.... Για αυτό και δεν έχουμε κράτος και είναι ο κάθε ένας για τον εαυτό του . Μην ξεχνάς, τα λουλούδια στα μπουζούκια χριστιανοί τα πετάνε..... τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια, χριστιανοί τα αγιάζουν στην εκκλησία....χριστιανοί είναι αυτοί που θέλουν να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα.... δεν πιστεύεις ότι είμαστε άθεοι ή αγνωστικιστές θα είχαμε προοδεύσει πιο πολυ ?

    1. avatar Μεγαλοπέοντας

     Έχεις μπερδευτεί.Εμενα δεν με ενοχλει ο χριστιανος ορθοδοξος, που παει στα μπουζουκια γιατι ο ιδιος ο Χριστος δεν θα του το απαγόρευε ποτε.Η Ελευθερια Βουλησης ειναι θεμελιο στη δικη μας θρησκεια.Ενω στις υπόλοιπες θρησκείες, βλεπεις πως καταπιέζονται οι άνθρωποι. Ο χριστιανισμος δεν ειναι θρησκεια.Δεν υπαρχει θρησκεια στην Ελλαδα ουτε υπηρξε ποτε.Εκκλησια του Χριστου υπαρχει και οσοι πιστοι προσελθετε.Αν δε θελεις, δικαιωμα σου. Μην κατακρινεις ομως τους αλλους για τις επιλογες τους.Αυτοι ετσι θελουν,και αμα ειναι, θα τους κρινει μόνο ο Κύριος.Εμας δεν μας πεφτει λογος αν πηγαινουν στα μπουζουκια και γλεντικοπάνε.Εμεις κοιταμε τι κανουμε εμεις και να ειμαστε εμεις σωστοι απεναντι στους αλλους.Το βλεπεις και φαινεται οτι ειμαστε η πιο ανεκτικη και ελευθερη "θρησκεία".Η μόνη ελευθερη θρησκεια. Ολες οι αλλες θρησκειες,θεολογικες οπως το ισλαμ και πολιτικες θρησκειες οπως ο κομμουνισμος, σκλαβωνουν τον ανθρωπο μεσα σε ιδεολογίες-φυλακές,και τους βαζουν να κατακρινουν τους αλλους αντι να ασχολουνται με το μονο που εχουν σε αυτη τη ζωη τον εαυτο τους.Εσυ με τι ασχολείσαι?Με τους άλλους ή με τον εαυτό σου...? Και η παιδεια μια χαρα ειναι, με εξαιρεση τα τελευταια 4 χρονια.Οποιος θελει να στρωθει στο διαβασμα και να χτηπησει ενα Ντοκτορά, θα το παρει. Ασχολουμενος με την εξελιξη του εαυτου του.Οσο ασχολειται με τους αλλους,με κομματα και με μεγαλοϊδεατισμούς "θ'αλλαξω τον κοσμο και θα φτιαξω τον παραδεισο για τους αλλους", ούτε μπροστα θα παει, ουτε παραδεισο θα δει ποτε

     1. avatar Γιατι βρε “ταλιμπάν”

      Στις πολιτικές θρησκείες δεν περιλαμβάνεις και τον καπιταλισμό? Τόσο θολωμένος και φανατικός για αυτή σου τη "θρησκεία" , ταλιμπάν? Ο καπιταλισμός δεν διδάσκει το να κοιτάς πρώτα από όλα και μόνο την πάρτη σου, να μην ασχολείσαι με τους άλλους και το μόνο που να σε ενδιαφέρει είναι το κέρδος πάνω από όλα? Ο καπιταλισμός σου δεν είναι αυτός που σκοτώνει χιλιάδες και ξεριζώνει εκατομμύρια από τον τόπο τους, δεν είναι αυτός υπεύθυνος για χιλιάδες θανάτους μικρών παιδιών και αδυνάτων? Αντε ταλιμπάν...

     2. avatar Να μη βρει ο παππάς να θάψει

      Αδελφέ, συγκρίνω αυτούς που πιστεύουν, με τους άθεους.... Δεν έχεις αναρωτηθεί ποτέ, γιατί όσα προβλήματα και πόλεμοι δημιουργούνται, δημιουργούνται από αυτούς που πιστεύουν κάπου (Χριστό, Ισλάμ, Πάπα κλπ) και όχι απο αυτους που δεν πιστεύουν πουθενά? Και μην ξεχνάς.....όπου υπάρχει πίστη, δεν υπάρχει γνώση....

    2. avatar Αν πάρω..

     . ..δείγμα εσένα , ασφαλώς όχι !

   2. avatar Sg

    Το ποσοστό βγήκε βάσει ταυτοτήτων;
    Γιατί αν ποντάρεις εκεί έχασες.

   3. avatar αλιευς

    Σωστος ο μεγαλοπεοντας!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει