Ταξιτζήδες και λεωφοριούχοι «έβαλαν στη μέση» τους τουρίστες

Ξεκίνησαν χωρίς άδεια τα δρομολόγια του διόροφου λεωφορείου στο Ηράκλειο


ΕΛΛΑΔΑ
3:38
17/05/2012
Ταξιτζήδες και λεωφοριούχοι «έβαλαν στη μέση» τους τουρίστες
1
loading

Κινδύνευσαν να μείνουν στη μέση του δρόμου, παρακολουθώντας το «λονδρέζικο» λεωφορείο να φεύγει οι τουρίστες που επέλεξαν τα κόκκινα, διώροφα λεωφορεία για μια ξενάγηση στο Ηράκλειο.

Σε συνάντηση στον Οργανισμών Λεωφορείων Ηρακλείου, σύμφωνα με το CretaLive.gr, παρουσία των δύο ιδιοκτητών διώροφων λεωφορείων αλλά και ιδιοκτητών ταξί, τέθηκε το θέμα της λειτουργίας των διώροφων λεωφορείων, σε ότι αφορά την εγκατάσταση των πινακίδων στις στάσεις. Το ζήτημα που συζητήθηκε ήταν να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση με την προσωρινή τοποθέτηση πινακίδων έως ότου εκδοθεί η επίσημη απόφαση από το δήμο.

Ο ένας εκ των δύο ιδιοκτητών λεωφορείων ξενάγησης, ωστόσο, έχει ήδη ξεκινήσει τα δρομολόγια, παρά το ότι δεν υπάρχει ακόμη επίσημη απόφαση, κάτι που μέσα στο «βαρύ» κλίμα που επικρατούσε εξαρχής, πυροδότησε ένταση.

Μετά την αδιέξοδη συνάντηση, στον ΟΛΗ, οι ταξιτζήδες απειλούν πως, αν συνεχιστούν τα δρομολόγια από το ένα λεωφορείο ξενάγησης, χωρίς άδεια, θα αναλάβουν... δράση οι ίδιοι και θα αποβιβάσουν με τη βία τους τουρίστες.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΓΕΩΡΓΗ ΣΟΦΙΑ

    Μια ζωη ταριφες. Ας λενε μετα οτι για την κριση στον τουρισμο υπευθυνοι ειναι ΄οι αγανακτισμενοι΄

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει