«Ήρθε ο καιρός να μιλήσω τώρα που έχω μια δικαστική απόφαση στα χέρια μου. Ήμουν επιθετική διότι ήταν μια άμυνα. Είχα να αντιμετωπίσω ακόμα και τους φαν του που με θεωρούσαν υπεύθυνη» τόνισε η Μίνα Αρναούτη σε συνέντευξή της στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή «Αυτοψία».

«Είχα γνωρίσει τον Παντελή λίγο πριν γίνει διάσημος. Μας γνώρισε ένας φίλος του από το πολεμικό ναυτικό. Συνέχιζα να τον βλέπω και να βγαίνουμε και μετά που έγινε διάσημος. Δεν έχει υπάρξει ποτέ κάτι ερωτικό μεταξύ μας. Έχουμε πάει και διακοπές μαζί. Περισσότερο τον είχα ζήσει σαν φίλο, παρά σαν τραγουδιστή στα μαγαζιά» τόνισε και συνέχισε: «Την Φρόσω την γνώρισα αργότερα. Όταν έγινε το ατύχημα την ήξερα περίπου ένα χρόνο. Κάναμε παρέα όλοι μαζί. Στην παρέα μας ήταν και ο Τριαντάφυλλος, ο αδερφός του Παντελή».

Στη συνέχεια η Μίνα Αρναούτη ανέφερε: «Έκανε πρόβες στο νυχτερινό κέντρο που θα εμφανιζόταν, έστειλε ένα μήνυμα στη Φρόσω η οποία του είπε που είμασταν και ήρθε και μας βρήκε. Μετά μας είπε να πάμε σε ένα σπίτι να παίξουμε λίγο πόκερ να γελάσουμε. Δεν ήξερα πως ήταν λέσχη. Ήταν πιο επαγγελματικό και με πολλά λεφτά. Ο Παντελής τους ήξερε όλους εκεί μέσα. Ήταν φίλοι.

Εγώ δεν είδα ποτέ χρήματα να φεύγουν από τα χέρια του Παντελή. Όταν βγήκα από το νοσοκομείο με συνάντησε ένας άνθρωπος που ήταν στη λέσχη και μου είπε πως δεν είχαν σκοπό να πάρουν λεφτά από τον Παντελή. Πως έπαιζαν για πλάκα.

Τις φωτογραφίες της τράβηξε κάποιος από το σπίτι που ήθελε να δείξει πως ήταν στο ίδιο σπίτι με τον Παντελίδη. Εμείς δεν είμασταν στον ίδιο χώρο. Καθόμασταν σε ένα καναπέ λίγο πιο μακριά από το τραπέζι που έπαιζαν. Πήγαινα κάθε τόσο και έβλεπα άλλα δεν μπορούσα να κάθομαι σε ένα τραπέζι που δεν έπαιζα».

Σε ότι αφορά το πόσο είχε πιεί ο Παντελής Παντελίδης, η Μίνα Αρναούτη σημείωσε: «Δεν ξέρω πόσο ήπιε. Ποιος βγαίνει μαζί με κάποιον και τον παρακολουθεί; Και εγώ είχα πιεί. Ο Παντελής δεν έμοιαζε με άνθρωπο που είναι μεθυσμένος και δεν ξέρει τι κάνει.

Γύρω στις 8 φύγαμε από το σπίτι. Ο Παντελής είχε όρεξη να κάτσουμε. Αστειευόταν, έκανε πλάκα και τελικά με δική του πρωτοβουλία φύγαμε. Ο Παντελής δεν έδειχνε μεθυσμένος. Αν έδειχνε μεθυσμένος θα έφευγα εγώ πρώτη με ταξί. Δεν θα έμπαινα στο αμάξι. Πάντως ο Παντελής ήταν ένας άνθρωπος που δεν θα μας άκουγε ότι και να του λέγαμε. Θα έφευγε με το αυτοκίνητο. Αλλά ούτως ή άλλως δεν είδαμε πόσο είχε πιεί».

Τέλος, για τα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτά πριν το τρακάρισμα ανέφερε: «Φύγαμε και θα με πήγαιναν σπίτι μου. Δεν ξέρω που θα πήγαιναν οι άλλοι μετά. Δεν φορούσα ζώνη από την αρχή. Εγώ έκατσα πίσω από την Φρόσω. Μπορεί ο Παντελής να μην γνώριζε που πήγαινε και γι αυτό να χαθήκαμε. Εγώ πρώτη φορά μπήκα στο αμάξι με οδηγό τον Παντελή. Συνήθως οδηγούσε κάποιος άλλος. Από νωρίς έτρεχε. Όταν ακόμα πηγαίναμε στη Γλυφάδα και του έλεγα Παντελή μην τρέχεις γιατί φοβάμαι. Αδιαφόρησε και είχα την αίσθηση πως αύξησε την ταχύτητα. Τότε φοβήθηκα και έβαλα τη ζώνη μου.

Κατάλαβα ότι πήγαινε για τον τοίχο και είχα την αίσθηση πως δεν έκανε κάποια προσπάθεια να το μαζέψει. Δεν το προσπάθησε καν. Δεν κοιμήθηκε ο Παντελής, επειδή φοβόμουν τον κοιτούσα».