Με απόλυτη επιτυχία και χαρά για τους τετράποδους φίλους ολοκληρώθηκε το πρώτο #WeAreBetterWithPets, το Σαββατοκύριακο 19-21 Μαῒου στο Costa Navarinο, υπό την αιγίδα της Nestlé Purina και την υποστήριξη του Navarino Pet Community.

Σκοπός μίας ακόμα πρωτοβουλίας του project Pets on the Go, μιας ευρύτερης καμπάνιας που στόχο έχει να διευκολύνει τις διακοπές μαζί με τα αγαπημένα μας κατοικίδια, ήταν η εκπαίδευση, η φροντίδα και η προώθηση της υιοθεσίας αδέσποτων κατοικίδιων ζώων.

Στο πρώτο #WeAreBetterWithPets είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν τόσο οι σκύλοι που φιλοξενούνται στο καταφύγιο του Navarino Pet Community όσο και οι επισκέπτες με τους σκύλους τους.

akjgh
Ειδικά σχεδιασμένα sessions για τους τετράποδους φίλους από τον εκπαιδευτή Θοδωρή Τριάντη

Σε ένα διαδραστικό πάρκο εκπαίδευσης που στήθηκε από τη Nestlé Purina για τις ανάγκες της εκδήλωσης και θα συνεχίσει τη λειτουργία του και μετά από αυτήν, τα φιλοξενούμενα αδέσποτα του Navarino Pet Community, καθώς και οι επισκέπτες με τα κατοικίδια τους, είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε ειδικά σχεδιασμένα sessions με τον εκπαιδευτή Θοδωρή Τριάντη (Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων), αλλά και σε sessions με συμβουλές για τη φροντίδα και τον καλλωπισμό τους από την κινητή μονάδα Aussie Pet Mobile.

Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια του πρώτου #WeAreBetterWithPets έξι κουτάβια βρήκαν μια οικογένεια και μόνιμη στέγη σε Ελλάδα, Αγγλία και Γαλλία. Ως δώρο για το νέο ξεκίνημα στη ζωή τους η Nestlé Purina θα καλύψει την τροφή των μικρών τετράποδων για έξι μήνες.

Η υποστήριξη του πρώτου σαββατοκύριακου του #WeAreBetterWithPets είναι μία ακόμα ενέργεια της Nestlé Purina που επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας να κάνει τις ζωές των κατοικίδιων μας καλύτερες, προσφέροντας τους ένα υγιές και ευτυχισμένο μέλλον.

akjgh2
Η ομάδα της Nestlé Purina και οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση με τα κατοικίδια τους