Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports μπήκε δυναμικά στην ελληνική αγορά τυχερών παιχνιδιών και διατίθεται πλέον σε όλο το δίκτυο πρακτορείων του ΟΠΑΠ. Με αγώνες κάθε πέντε λεπτά, καθημερινά από τις 9:02 π.μ. έως τις 11:57 μ.μ., το νέο παιχνίδι του ΟΠΑΠ έχει αποκτήσει ήδη φανατικό κοινό, καθώς πρόκειται για μια απλή, γρήγορη και συναρπαστική μορφή στοιχηματισμού.

«Το Virtual Sports σε βάζει μέσα στο γήπεδο», δηλώνει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ο οποίος είναι η «φωνή» του παιχνιδιού. Ο κορυφαίος sportscaster μπαίνει στο στούντιο για να περιγράψει ακόμη ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, τους αγώνες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports, και μοιράζεται την εμπειρία του: «Έχει ό,τι θα μπορούσε να ζήσει κανείς σε ένα κανονικό γήπεδο ποδοσφαίρου, πολύ ωραίες φάσεις, εναλλαγή, συναίσθημα, τα πάνω και κάτω».

Δείτε το Χρήστο Σωτηρακόπουλο στο στούντιο να περιγράφει την εμπειρία του από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports:

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports είναι το πρώτο προϊόν της νέας σειράς virtual τυχερών παιχνιδιών  που φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο ΟΠΑΠ.  Τα Virtual παιχνίδια έχουν τη σφραγίδα της Inspired Gaming,  κορυφαίο διεθνή πάροχο νέων καινοτόμων και πρωτοποριακών παιχνιδιών, με τον οποίο συνεργάζεται ο ΟΠΑΠ στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητάς του για την δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου προϊόντων και υπηρεσιών παγκοσμίου επιπέδου.

Το ενδιαφέρον των παικτών μελλοντικά δεν θα επικεντρωθεί μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και σε άλλα ενδιαφέροντα virtual αθλήματα.