Άγνωστοι πυρπόλησαν το αυτοκίνητο υπαλλήλου του Ψυχιατρείου Κρατουμένων Κορυδαλλού, μία εβδομάδα μετά από ένα παρόμοιο περιστατικό.

«Κάποιοι αποδεδειγμένα και με διαφόρους τρόπους έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον έλεγχο των φυλακών και την χρησιμοποίησή τους για διαφόρους κατά περίσταση λόγους. Μπερδεμένοι, αρματωμένοι, πρόθυμοι, ηλίθιοι ή ασύδοτοι πάντα θα υπάρχουν. Είναι εύκολο να τους επιλέξουν και να τους πυροδοτήσουν κάνοντας διάφορες πράξεις βίας, είτε μέσα, είτε έξω από κάθε φυλακή στην οποία θέλουν να στείλουν το δικό τους μήνυμα» αναφέρουν οι εργαζόμενοι στην ανακοίνωσή τους.

Και προσθέτουν:

«Ποιο είναι όμως το μήνυμα των πολιτικά, αλλά και υπηρεσιακά υπευθύνων προς εμάς τους εργαζόμενους, αλλά και προς τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς τέτοιων ενεργειών; Υπάρχει; Εστάλη; Πότε; Με ποιόν τρόπο και από ποιόν; Αρκετοί από εμάς ωστόσο, έχουμε σταματήσει να αναρωτιόμαστε. Για εμάς είναι φανερό ότι υπήρχε μήνυμα. Εστάλη, παρελήφθη, το γνωρίζουμε και όταν κρίνουμε ότι θα χρειαστεί θα αποδείξουμε και το περιεχόμενό του».