Άμεση ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων του Κορυδαλλού, ζήτησε ο δήμαρχος της πόλης, Σταύρος Κασιμάτης, μετά την αύξηση των καταστροφών δημόσιων περιουσιών.

Σε συνάντηση που είχε σήμερα ο κ. Κασιμάτης με τον αν. υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, στην οποία συμμετείχαν η βουλευτής Β΄ Πειραιά, Νίνα Κασιμάτη, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Θεόδωρος Μερεντίτης και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, σε θέματα περιβάλλοντος, Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, συζήτησαν για τις εκτεταμένες καταστροφές δημοτικού εξοπλισμού, σε πλατείες, παιδικές χαρές και άλλους δημόσιους χώρους.

Οι καταστροφές έχουν αντίκτυπο στο περιβάλλον, στον αστικό εξοπλισμό της πόλης, στην οικονομική κατάσταση του δήμου, αλλά και στο αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κασιμάτης, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην περιοχή του Σχιστού, υπογραμμίζοντας πως υπάρχει συστηματική παραβατικότητα, αφού οι κάτοικοι βρίσκονται αντιμέτωποι με κλοπές, απειλές και προπηλακισμούς, ενώ είναι συχνά τα περιστατικά κλοπών και καταστροφών δημόσιου εξοπλισμού.

Ο δήμαρχος Κορυδαλλού, τόνισε πως πρέπει να αυξηθούν τα μέτρα φύλαξης και να ενισχυθούν τα τμήματα της πόλης, λαμβάνοντας μάλιστα την διαβεβαίωση από τον υπουργό, ότι άμεσα θα διερευνηθούν οι δυνατότητες για την αύξηση των αστυνομικών δυνάμεων.