Υπεγράφησαν από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρη Ρέππα οι πρώτες εφαρμοστικές εγκύκλιοι του Ν. 4024 που αφορούν το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων, καθώς ρυθμίζουν, στο πλαίσιο εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015, ζητήματα όπως το νέο βαθμολόγιο-μισθολόγιο, την εργασιακή εφεδρεία, την κατάργηση κενών οργανικών θέσεων πολιτικού προσωπικού με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου και ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, την αυτοδίκαιη απόλυση και την προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα, καθώς και την αναδιοργάνωση των δημοσίων υπηρεσιών και ανακατανομή οργανικών θέσεων.

Έτσι, όπως αναφέρεται σε εγκύκλιο, μέχρι τις 15 Νοεμβρίου θα έχουν συνταχθεί οι λίστες με τους υπαλλήλους που θα τεθούν σε καθεστώς εφεδρείας ή σε προσυνταξιοδοτικό καθεστώς, ενώ η εφαρμογή τους θα ξεκινήσει από την 1η Δεκεμβρίου.

Επισημαίνεται δε από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ότι «η ένταξη στο καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας λογίζεται ως προαναγγελία απόλυσης για κάθε έννομη συνέπεια και οι αποδοχές που καταβάλλονται στο προσωπικό που εντάσσεται στο καθεστώς εφεδρείας συμψηφίζονται με την αποζημίωση λόγω απόλυσης που τυχόν οφείλεται κατά τη λήξη του χρόνου της εργασιακής εφεδρείας».

Σύμφωνα με τις ρυθμίσεις, περίπου 25.000 μόνιμοι υπάλληλοι σε δημόσιο, νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου και τοπική αυτοδιοίκηση, θα μπουν στο προσυνταξιοδοτικό καθεστώς, λαμβάνοντας το 60% του βασικού μισθού τους πριν την εφαρμογή του νέου μισθολογίου. Το προσυνταξιοδοτικό καθεστώς αφορά εκείνους που διανύουν σήμερα το 53ο έτος της ηλικίας τους και έχουν κατ’ ελάχιστο 33 χρόνια πραγματικής και συντάξιμης υπηρεσίας, ενώ όσοι έχουν συγκεντρώσει 35 χρόνια υπηρεσίας και είναι άνω των 55 ετών οδηγούνται σε υποχρεωτική συνταξιοδότηση και καταργούνται αυτομάτως οι οργανικές θέσεις που κατέχουν.

Επίσης, από το Δεκέμβριο, θα βγουν στην εργασιακή εφεδρεία εκατοντάδες συμβασιούχοι αορίστου χρόνου, που υπηρετούν σήμερα σε 15 μικρούς οργανισμούς, οι οποίοι είχαν καταργηθεί ή συγχωνευθεί με νόμο το καλοκαίρι, παρότι τότε είχε προβλεφθεί ότι θα μπορούσαν να μεταταγούν σε άλλους οργανισμούς.

Από το προσυνταξιοδοτικό καθεστώς εξαιρούνται εκπαιδευτικοί, ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό του ΕΣΥ, του ΕΚΑΒ και των ασφαλιστικών ταμείων, διπλωμάτες, διοικητικοί υπάλληλοι του υπουργείου Εξωτερικών, ειδικοί επιστήμονες καλλιτεχνικό προσωπικό, ιερείς, φύλακες και σωφρονιστικοί υπάλληλοι, πυροσβέστες, υπάλληλοι της ΕΥΠ, γενικοί διευθυντές, πολύτεκνοι, ένας από τους δύο συζύγους αν υπάγονται και οι δύο στο προσυνταξιοδοτικό καθεστώς ή εφεδρεία, υπάλληλοι που ο σύζυγος ή η σύζυγος ή το τέκνο, το οποίο βαρύνει φορολογικά και έχει αναπηρία σε ποσοστό τουλάχιστον 67% και οι προστάτες μονογονεϊκής οικογένειας με τέκνο.

Σημειώνεται ότι το προσωπικό που εντάσσεται στο καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας συνεχίζει να λαμβάνει για χρονικό διάστημα 12 μηνών και εφόσον προβλέπεται από ειδικότερες διατάξεις μέχρι 24 μήνες, από την ένταξή του στο καθεστώς αυτό, αποδοχές ίσες με το 60% του βασικού μισθού που ελάμβανε κατά το χρόνο εισόδου του στο καθεστώς εργασιακής εφεδρείας.

Διευκρινίζεται δε ότι «για το ανωτέρω προσωπικό καταβάλλονται από τον φορέα προέλευσης, οι εισφορές εργοδότη και ασφαλισμένου που αναλογούν για κύρια σύνταξη, επικουρική ασφάλιση, πρόνοια και υγειονομική περίθαλψη, υπολογιζόμενες επί των τακτικών αποδοχών που ελάμβανε ο εργαζόμενος κατά το χρόνο ένταξής του στο καθεστώς εργασιακής εφεδρείας κατά τον ίδιο χρόνο. Αν ο φορέας προέλευσης έχει καταργηθεί, οι ως άνω εισφορές καθώς και η τυχόν οφειλόμενη αποζημίωση λόγω απόλυσης καταβάλλονται από τον Ο.Α.Ε.Δ.».

Για την αναδιοργάνωση των δημόσιων υπηρεσιών και ανακατανομή οργανικών θέσεων, προκειμένου «να αποκτήσει η χώρα ένα αποτελεσματικό και αποδοτικό διοικητικό σύστημα», ως βασική προτεραιότητα προβλέπεται η αναδιάρθρωση της διοικητικής δομής των δημοσίων υπηρεσιών (υπουργείων, γενικών και ειδικών γραμματειών, ανεξάρτητων αρχών, ΝΠΔΔ κ.λπ.) και η αποδοτικότερη αξιοποίηση του προσωπικού με την ορθολογική ανακατανομή των οργανικών του θέσεων, με στόχο τη δημιουργία ενός επιτελικού κράτους.

Για την επίτευξη του στόχου αυτού υλοποιείται ήδη ένα μακρόπνοο πρόγραμμα αναδιοργάνωσης της κεντρικής διοίκησης με τη συνεργασία της επιστημονικής κοινότητας της χώρας και του ΟΟΣΑ. Με τη συγκρότηση αρμόδιας επιτροπής, που καθορίζεται με απόφαση του οικείου υπουργού, το ταχύτερο δυνατό θα πρέπει να διεξαχθεί ο έλεγχος της υφιστάμενης οργανωτικής διάρθρωσης του οικείου υπουργείου (της κεντρικής του υπηρεσίας και των αποκεντρωμένων μονάδων του), των υπαγόμενων σε αυτό αυτοτελών υπηρεσιών (δηλ. Γενικών και Ειδικών Γραμματειών) και των εποπτευόμενων από αυτό ΝΠΔΔ, ο εντοπισμός υπηρεσιακών μονάδων που έχουν προδήλως περιορισμένο αντικείμενο, ο εντοπισμός υπηρεσιακών μονάδων στις οποίες υπηρετεί προσωπικό που πλεονάζει ή ελλείπει σε σχέση με τις ασκούμενες από την υπηρεσιακή μονάδα αρμοδιότητες και η ανακατανομή των οργανικών θέσεων στις υπηρεσιακές μονάδες του υπουργείου ή του ΝΠΔΔ ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες.

Οι Δ/νσεις Διοικητικού – Προσωπικού εκδίδουν διαπιστωτικές πράξεις αυτοδίκαιης κατάταξης των υπηρετούντων μονίμων υπαλλήλων και υπαλλήλων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου που υπάγονται στο πεδίο εφαρμογής του άρθρου 4 του ν. 4024/2011 στους ενιαίους βαθμούς της κατηγορίας στην οποία υπηρετούν σύμφωνα με το υπόδειγμα που επισυνάπτεται.
Οι πράξεις αυτές δεν δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Η κατάταξη όλων των υπαλλήλων στους νέους βαθμούς διενεργείται σύμφωνα με το συνολικό χρόνο πραγματικής δημόσιας υπηρεσίας και το χρόνο προϋπηρεσίας στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα που έχει αναγνωριστεί για τη βαθμολογική ή τη μισθολογική κατάταξη και εξέλιξη του υπαλλήλου κατά την 1η-11-2011 (ημερομηνία έναρξης ισχύος του νέου βαθμολογίου-μισθολογίου). Τυχόν πλεονάζων χρόνος θεωρείται ότι διανύθηκε στο βαθμό κατάταξης.

Για την κατάταξη στους νέους βαθμούς θα ληφθεί υπόψη μόνο η προϋπηρεσία που έχει αναγνωρισθεί μέχρι 31-10-2011. Τυχόν προϋπηρεσία που δεν έχει αναγνωρισθεί μέχρι την εν λόγω ημερομηνία, θα αναγνωρισθεί μετά την κατάταξη του υπαλλήλου στους νέους βαθμούς, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4 του άρθρου 6 του ν. 4024/2011.

Η κατάταξη διενεργείται ως εξής:

Κατηγορία ΠΕ

Έτη Υπηρεσίας

Βαθμός

0-3

ΣΤ

3-9

Ε

9-15

Δ

15-21

Γ

>21

Β

Κατηγορία ΤΕ:

Έτη Υπηρεσίας

Βαθμός

0-3

ΣΤ

3-9

Ε

9-15

Δ

15-23

Γ

>23

Β

Κατηγορία ΔΕ:

Έτη Υπηρεσίας

Βαθμός

0-3

ΣΤ

3-11

Ε

11-19

Δ

19-27

Γ

>27

Β

Κατηγορία ΥΕ:

Έτη Υπηρεσίας

Βαθμός

0-3

ΣΤ

3-15

Ε

15-25

Δ

>25

Γ

Για παράδειγμα:
Υπάλληλος κατηγορίας ΔΕ, χωρίς το τυπικό προσόν της κατηγορίας αυτής, με συνολικό χρόνο υπηρεσίας είκοσι ένα (21) έτη κατά την 1.11.2011, δεν θα καταταγεί στο Βαθμό Γ, αλλά στο βαθμό Δ με επτά (7) έτη πλεονάζοντα στο βαθμό αυτό, δεδομένου ότι λόγω της μη κατοχής του τυπικού προσόντος της κατηγορίας ΔΕ, η αντίστοιχη κλίμακα με την προσθήκη πλασματικού χρόνου τριών (3) ετών διαμορφώνεται ως εξής:

Κατηγορία ΔΕ:

Έτη Υπηρεσίας

 (+3) Έτη Υπηρεσίας

Βαθμός

0-3

3-6

ΣΤ

3-11

6-14

Ε

11-19

14-22

Δ

19-27

22-30

Γ

>27

>30

Β

Φορείς που καταργούνται με τις διατάξεις του άρθρου 56 του

ν. 4002/ 2011

Εποπτεύον Υπουργείο

Χρόνος Έναρξης Εφεδρείας

1.

 Συμβούλιο Εθνικής Ενεργειακής Στρατηγικής (Σ.Ε.Ε.Σ.) [(άρθρα 1 και 3 έως και 6 του ν. 3438/2006 (Α΄ 33)]

Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

Άμεσα από την έναρξη ισχύος του νόμου

2.

«Εθνικός Οργανισμός Έρευνας και Τεχνολογίας, (Ε.Ο.Ε.Τ.) [άρθρα 19 έως και 24 του ν. 3653/2008 (Α΄ 49)]

Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

Άμεσα από την έναρξη ισχύος του νόμου

3.

«Εκπαιδευτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Δασικών Υπαλλήλων» (Ε.Κ.Ε.Δ.Υ.) [π.δ. 51/1997 (Α΄ 48)]

Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και

Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Άμεσα από την έναρξη ισχύος του νόμου

4.

Σταθμός Ελέγχου Κάπρων [π.δ. 389/1997 (Α΄ 272)]

Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Γενική Περιφερειακή Υπηρεσία)

Άμεσα από την έναρξη ισχύος του νόμου

5.

«Εθνικό Κέντρο Θεάτρου και Χορού» (Ε.ΚΕ.ΘΕ.Χ.) [άρθρα 1 έως και 12 του ν. 3565/2007 (Α΄ 112)]

Πολιτισμού και Τουρισμού

Άμεσα από την έναρξη ισχύος του νόμου

6.

Εθελοντικός Οργανισμός «Έργο Πολιτών»  [άρθρα 1 έως και 15 του ν. 3390/2005 (Α΄ 233) ]

Πολιτισμού και Τουρισμού

Άμεσα από την έναρξη ισχύος του νόμου

7.

Εθνικό Στάδιο Νέας Ιωνίας Βόλου ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ, [αριθ. ΓΓΑ32327/ 23.12.1969 Υ.Α.]

Πολιτισμού και Τουρισμού

Άμεσα από την έναρξη ισχύος του νόμου

8.

 «Κέντρο Εκπαίδευσης στην Ιππασία», [π.δ. 86/1986]

Πολιτισμού και Τουρισμού

Άμεσα από την έναρξη ισχύος του νόμου

Φορείς που συγχωνεύονται με τις διατάξεις του άρθρου 57 του ν. 4002/ 2011

 

Εποπτεύον Υπουργείο

Φορέας Υποδοχής

Χρόνος Έναρξης Εφεδρείας

1.

Ινστιτούτο Τεχνικής Σεισμολογίας και Αντισεισμικών Κατασκευών (Ι.Τ.Σ.Α.Κ.),[ άρθρο 16 της από 28.7.1978 Πράξης Νομοθετικού

Περιεχομένου του Προέδρου της Δημοκρατίας (Α΄ 117)]

 

Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.)

Από 1.1.2012, εφόσον μέχρι 30.11.2011 δεν έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις μεταφοράς προσωπικού από τα αρμόδια όργανα που προβλέπεται στις ως άνω διατάξεις

2.

Εθνικό Κέντρο Ιστιοπλοΐας Πειραιά,  [αριθ. 9082/10.8.1969 Υ.Α.]

 

 

 

 

Πολιτισμού

και Τουρισμού

 

 

 

 

 

 

 

Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά

Από 1.1.2012, εφόσον μέχρι 30.11.2011 δεν έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις μεταφοράς προσωπικού από τα αρμόδια όργανα που προβλέπεται στις ως άνω διατάξεις

Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας

«Ματθαίος Λιούγκας»,

[ ν.δ. 650/1970]

Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ»,

[ ν.δ. 650/1970]

3.

Εθνικό Αθλητικό και Ναυτικό Κέντρο Ιωαννίνων, [ ν.δ. 650/1970,  π.δ. 907/1975 (Α΄ 289)]

Πολιτισμού και Τουρισμού

Πανηπειρωτι-κό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων

Από 1.1.2012, εφόσον μέχρι 30.11.2011 δεν έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις μεταφοράς προσωπικού από τα αρμόδια όργανα που προβλέπεται στις ως άνω διατάξεις

4.

 Το Εθνικό Σκοπευτήριο Χανίων, [ π.δ. 237/1985 (Α΄ 88)] 

Πολιτισμού και Τουρισμού

Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων

Από 1.1.2012, εφόσον μέχρι 30.11.2011 δεν έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις μεταφοράς προσωπικού από τα αρμόδια όργανα που προβλέπεται στις ως άνω διατάξεις


Φορείς που συγχωνεύονται με τις διατάξεις του άρθρου 58 του ν. 4002/ 2011

Εποπτεύον Υπουργείο

Φορέας Υποδοχής

Χρόνος Έναρξης Εφεδρείας

1.

 Όπερα Δωματίου Θεσσαλονίκης [περίπτωση α΄ της παρ. 6 του άρθρου 3 του ν. 2557/1997 (Α΄271)]

Πολιτισμού και Τουρισμού

Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

Από 1.1.2012, εφόσον μέχρι 30.11.2011 δεν έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις μεταφοράς προσωπικού από τα αρμόδια όργανα που προβλέπεται στις ως άνω διατάξεις

Φορείς που συγχωνεύονται με τις διατάξεις του άρθρου 59 του ν. 4002/ 2011

Εποπτεύον Υπουργείο

Φορέας Υποδοχής

Χρόνος Έναρξης Εφεδρείας

1.

Οργανισμός Ανάπτυξης και Διαχείρισης Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» [π.δ.184/2002 (Α΄172)],

 

 

 

 

Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

 

 

 

 

Μητροπολιτικός Φορέας Ανάπλασης και Διαχείρισης Προστατευόμε-

νων περιοχών Αττικής

Από 1.1.2012, εφόσον μέχρι 30.11.2011 δεν έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις μεταφοράς προσωπικού από τα αρμόδια όργανα που προβλέπεται στις ως άνω διατάξεις

Οργανισμός Ανάπτυξης και Διαχείρισης Ελαιώνα Αττικής [π.δ. 205/2002 (Α΄187)]

Φορέας Διαχείρισης και Ανάπλασης του

ποταμού Κηφισού Αττικής και των παραχειμάρρων του [π.δ.346/2002 (Α΄287)]

2.

 Το Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρον Θεσσαλονίκης [ ν.δ. 650/1970 (Α΄175)]

 

 

 

 

 

Πολιτισμού και Τουρισμού

 

 

 

 

Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης

Από 1.1.2012, εφόσον μέχρι 30.11.2011 δεν έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις μεταφοράς προσωπικού από τα αρμόδια όργανα που προβλέπεται στις ως άνω διατάξεις

Εθνικό Ναυταθλητικό Κέντρο Θεσσαλονίκης,[π.δ. 51/2000 (Α΄43)]

Περιφερειακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Θεσ/νίκης  [π.δ. 50/2000 (Α΄43)]

Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας Θεσσαλονίκης [ν.δ. 650/1970]

 

Φορείς που λύονται με τις διατάξεις του άρθρου 60 του

ν. 4002/ 2011

Εποπτεύον Υπουργείο

Φορέας Υποδοχής

Χρόνος Έναρξης Εφεδρείας

1.

Ανώνυμη Εταιρεία Βιομηχανικής Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης Βιομηχανίας Τροφίμων (Ε.Τ.Α.Τ. Α.Ε.)

[π.δ.473/1988 (Α’212)]

Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

ΕΦΕΤ (Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης)

Από 1.1.2012, εφόσον μέχρι 30.11.2011 δεν έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις μεταφοράς προσωπικού από τα αρμόδια όργανα που προβλέπεται στις ως άνω διατάξεις

Φορείς που συγχωνεύονται με τις διατάξεις του άρθρου 61 του

ν. 4002/ 2011

Εποπτεύον Υπουργείο

Φορέας Υποδοχής

Χρόνος Έναρξης Εφεδρείας

1.

Παρατηρητήριο για την Ψηφιακή Ελλάδα

[ν.3059/2002 (Α’ 241)]

Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότη-τας και Ναυτιλίας

ΕΛ.ΣΤΑΤ. (Υπουργείο Οικονομικών)

Από 1.1.2012, εφόσον μέχρι 30.11.2011 δεν έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις μεταφοράς προσωπικού από τα αρμόδια όργανα που προβλέπεται στις ως άνω διατάξεις

Φορείς που συγχωνεύονται με τις διατάξεις του άρθρου 62 του ν. 4002/ 2011

Εποπτεύον Υπουργείο

Φορέας Υποδοχής

Χρόνος Έναρξης Εφεδρείας

1.

Ψηφιακές Ενισχύσεις ΑΕ

[ν.3614/2007(Α’267)]

Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότη-τας και Ναυτιλίας

ΚτΠ ΑΕ (Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμι-σης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνη-σης)

Από 1.1.2012, εφόσον μέχρι 30.11.2011 δεν έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις μεταφοράς προσωπικού από τα αρμόδια όργανα που προβλέπεται στις ως άνω διατάξεις

Φορείς που συγχωνεύονται με τις διατάξεις του άρθρου 63 του ν. 4002/ 2011

Εποπτεύον Υπουργείο

Φορέας Υποδοχής

Χρόνος Έναρξης Εφεδρείας

1.

«Ανώνυμη Εταιρεία τεχνολογικής ανάπτυξης κεραμικών και πυρίμαχων (ΕΚΕΠΥ ΑΕ)

[π.δ. 420/1986(Α’ 198)]

 

 

Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικό-

τητας και Ναυτιλίας

 

Ανώνυμη εταιρεία βιομηχανικής έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξη μετάλλων (ΕΒΕΤΑΜ ΑΕ)

 

 

Από 1.1.2012, εφόσον μέχρι 30.11.2011 δεν έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις μεταφοράς προσωπικού από τα αρμόδια όργανα που προβλέπεται στις ως άνω διατάξεις

2.

«Εταιρία τεχνολογικής ανάπτυξης κλωστοϋφαντουργίας, ένδυσης και ινών ΑΕ» (ΕΤΑΚΕΙ ΑΕ)

[π.δ.385/1986 (Α΄168)]

Φορείς που λύονται με τις διατάξεις του άρθρου 64 του

ν. 4002/ 2011

Εποπτεύον Υπουργείο

Φορέας Υποδοχής

Χρόνος Έναρξης Εφεδρείας

1.

«Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης των Μελών του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας» (ΙΕΚΕΜ-ΟΕΕ)

[ν.1943/1991 (Α΄50)]

 

Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικό-

τητας και Ναυτιλίας

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος

Από 1.1.2012, εφόσον μέχρι 30.11.2011 δεν έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις μεταφοράς προσωπικού από τα αρμόδια όργανα που προβλέπεται στις ως άνω διατάξεις

2.

 «Οργανισμός Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού Α.Ε.» (ΟΠΕΠ Α.Ε.)

[ν.2557/1997(Α’ 271)]

 

Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού

 

 

—————

Από 1.1.2012, εφόσον μέχρι 30.11.2011 δεν έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις μεταφοράς προσωπικού από τα αρμόδια όργανα που προβλέπεται στις ως άνω διατάξεις

3.

«ΑΓΡΟΤΗΜΑ» Α.Ε

[ν.3734/2009 (Α’8)]

Φορείς που συγχωνεύονται ή λύονται με τις διατάξεις του άρθρου 66 του

ν. 4002/ 2011

Εποπτεύον Υπουργείο

Φορέας Υποδοχής

Χρόνος Έναρξης Εφεδρείας

Α. Φορείς που καταργούνται-συγχωνεύονται ή διασπώνται με απορρόφηση ή με σύσταση νέων εταιρειών

 

1.

«Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου Α.Ε.» (Κ.Ε.Δ. Α.Ε.)

 

Οικονομικών

 

Από 1.1.2012, εφόσον μέχρι 30.11.2011 δεν έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις μεταφοράς προσωπικού από τα αρμόδια όργανα που προβλέπεται στις ως άνω διατάξεις

2.

«Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού Α.Ε.» (Ο.Δ.Δ.Υ. Α.Ε.)

Οικονομικών

 

Από 1.1.2012, εφόσον μέχρι 30.11.2011 δεν έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις μεταφοράς προσωπικού από τα αρμόδια όργανα που προβλέπεται στις ως άνω διατάξεις

3.

«Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση» (Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.)

Υπουργός Επικρατείας

 

Από 1.1.2012, εφόσον μέχρι 30.11.2011 δεν έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις μεταφοράς προσωπικού από τα αρμόδια όργανα που προβλέπεται στις ως άνω διατάξεις

4.

«Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Α.Ε.»

 

Πολιτισμού και Τουρισμού

 

 

 

 

Από 1.1.2012, εφόσον μέχρι 30.11.2011 δεν έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις μεταφοράς προσωπικού από τα αρμόδια όργανα που προβλέπεται στις ως άνω διατάξεις

5.

«Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων Α.Ε.» (Ο.Σ.Κ. Α.Ε.)

 

Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων

και

 Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων

 

Από 1.1.2012, εφόσον μέχρι 30.11.2011 δεν έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις μεταφοράς προσωπικού από τα αρμόδια όργανα που προβλέπεται στις ως άνω διατάξεις

6.

«Δημόσια Επιχείρηση Ανέγερσης Νοσηλευτικών Μονάδων Α.Ε.» (Δ.ΕΠ.Α.ΝΟ.Μ. Α.Ε.)

 

Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων

και

 Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης 

 

Από 1.1.2012, εφόσον μέχρι 30.11.2011 δεν έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις μεταφοράς προσωπικού από τα αρμόδια όργανα που προβλέπεται στις ως άνω διατάξεις

7.

«ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.»

Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων

και

Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων

 

Από 1.1.2012, εφόσον μέχρι 30.11.2011 δεν έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις μεταφοράς προσωπικού από τα αρμόδια όργανα που προβλέπεται στις ως άνω διατάξεις

8.

«Ελληνικός Οργανισμός Μικρών-Μεσαίων Επιχειρήσεων και Χειροτεχνίας Α.Ε.» (Ε.Ο.Μ.Μ.Ε.Χ.)

 

Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότη-

τας & Ναυτιλίας

 

Από 1.1.2012, εφόσον μέχρι 30.11.2011 δεν έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις μεταφοράς προσωπικού από τα αρμόδια όργανα που προβλέπεται στις ως άνω διατάξεις

9.

«Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών» (Ι.Γ.Μ.Ε.)

 

Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

 

Από 1.1.2012, εφόσον μέχρι 30.11.2011 δεν έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις μεταφοράς προσωπικού από τα αρμόδια όργανα που προβλέπεται στις ως άνω διατάξεις

10.

«Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας» (Ε.Ι.Ν.)

 

Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων

 

             

Από 1.1.2012, εφόσον μέχρι 30.11.2011 δεν έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις μεταφοράς προσωπικού από τα αρμόδια όργανα που προβλέπεται στις ως άνω διατάξεις

Β. Φορείς που συγχωνεύονται:

1.

Εθνικό Ίδρυμα Αγροτικής Έρευνας (ΕΘΙΑΓΕ)

 

Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Ενιαίος Γεωργικός Οργανισμός-«ΔΗΜΗΤΡΑ»

 

Από 1.1.2012, εφόσον μέχρι 30.11.2011 δεν έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις μεταφοράς προσωπικού από τα αρμόδια όργανα που προβλέπεται στις ως άνω διατάξεις

2.

«Οργανισμός Γεωργικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Απασχόλησης (Ο.Γ.Ε.Ε.Κ.Α.)-ΔΗΜΗΤΡΑ

Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Από 1.1.2012, εφόσον μέχρι 30.11.2011 δεν έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις μεταφοράς προσωπικού από τα αρμόδια όργανα που προβλέπεται στις ως άνω διατάξεις

3.

«Οργανισμός Πιστοποίησης και Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων (Ο.Π.Ε.ΓΕ.Π.-AGROCERT)

 

Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Από 1.1.2012, εφόσον μέχρι 30.11.2011 δεν έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις μεταφοράς προσωπικού από τα αρμόδια όργανα που προβλέπεται στις ως άνω διατάξεις

4.

«Ελληνικός Οργανισμός Γάλακτος και Κρέατος (ΕΛ.Ο.ΓΑ.Κ.)

 

Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Από 1.1.2012, εφόσον μέχρι 30.11.2011 δεν έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις μεταφοράς προσωπικού από τα αρμόδια όργανα που προβλέπεται στις ως άνω διατάξεις