Αποζημίωση θέλουν οι αγρότες της Ιεράπετρας μετά την απεργία της ΠΝΟ

Θα κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου


ΕΛΛΑΔΑ
13:45
03/01/2017
Αποζημίωση θέλουν οι αγρότες της Ιεράπετρας μετά την απεργία της ΠΝΟ
3
loading

Αποζημίωση για τις ζημιές που υπέστησαν στα προϊόντα τους, λόγω της πρόσφατης απεργίας της ΠΝΟ, που κρατούσε δεμένα τα πλοία στα λιμάνια της Κρήτης και της μη δρομολόγησης πλοίου ασφάλειας, αναμένεται να ζητήσουν οι αγρότες και οι παραγωγοί της Ιεράπετρας.

Για το λόγο αυτό ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας πραγματοποιεί συνάντηση την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου, στα γραφεία του συλλόγου, προκειμένου να γίνει συγκέντρωση στοιχείων για τις ακριβείς ζημιές που έχουν υποστεί οι αγρότες της περιοχής.

Όπως αναφέρουν, η συνάντηση γίνεται καθ’ υπόδειξη του δικηγόρου και καλούν τους αγρότες να παραβρεθούν στη συνάντηση, προκειμένου να υπάρξει πλήρης εικόνα της κατάστασης, ώστε στη συνέχεια να προχωρήσουν νομικά κατά παντός υπευθύνου για τις ζημιές.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar μαρ

    Να δώσουν πίσω και τα λεφτά που παίρνουν από το ΝΑΤ τόσα χρόνια για τις συντάξεις τους....

  2. avatar Δράση – Αντίδραση

    Σοβαρά; Όταν οι αγρότες κάθε Ιανουάριο - Φεβρουάριο (που ξύνονται άλλωστε) κλείνουν με το τσαμπουκά σύνορα, τελωνεία, εθνικούς δρόμους και καταστρέφουν άλλες εμπορικές τάξεις, και ταλαιπωρούν χιλιάδες κόσμο στις μετακινήσεις του, τότε είναι καλά; Θράσος!

  3. avatar olaf

    Τώρα τους πονάει! Όταν οι μ[...]ς οι αγρότες μας κλείνουν τους δρόμους κάθε Ιανουάριο και πρέπει να κάνουμε τεράστιες παρακάμψεις για να πάμε στη δουλειά μας, είναι καλά? Εμάς ποιος θα μας αποζημιώσει για το χαμένο χρόνο στις ουρές και χρήμα σε καύσιμα????

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει