Η Aquafresh καλωσορίζει το φθινόπωρο με Ultimate χαμόγελο και πηγαίνει… πακέτο με κάθε Pizza Hut που παραγγέλνετε από σήμερα και για τις επόμενες 50 ημέρες!

Τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο με κάθε Pizza Hut θα παίρνετε και ένα δείγμα της οδοντόκρεμας Aquafresh Ultimate! Ετοιμαστείτε για ένα φθινόπωρο με υπέροχη γεύση και 100% οδοντική προστασία μαζί… σε ένα πακέτο! Οι λαχταριστές πίτσες της Pizza Hut θα φτάνουν με Aquafresh Ultimate.

Γνωρίζοντας ότι μόλις το 30% του δοντιού βρίσκεται πάνω από την γραμμή των ούλων και καθαρίζεται επαρκώς, η Aquafresh στόχευσε στη δημιουργία μιας οδοντόκρεμας που προστατεύει αποτελεσματικά και το υπόλοιπο 70% που αποδεδειγμένα είναι πιο μαλακό και ευάλωτο στη φθορά.

Έτσι «γεννήθηκε» η νέα Aquafresh Ultimate που με τη σύνθεσή της παρέχει συνολική προστασία και υγιεινή. Ενδυναμώνει το δόντι και απομακρύνει τα επιβλαβή βακτήρια από την επιφάνεια του δοντιού, ενώ παράλληλα καθαρίζει και φροντίζει τα ούλα ώστε να είναι υγιή και να διατηρούν σφιχτή γραμμή δημιουργώντας έτσι ένα φυσικό φραγμό στα βακτήρια που επιτίθενται κάτω από τη γραμμή των ούλων.

Η οδοντόκρεμα Ultimate της Aquafresh με τη μοναδική της σύνθεση παρέχει συνολική προστασία και υγιεινή και είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για ένα λαμπερό χαμόγελο που ακολουθεί μια υπέροχη γευστική εμπειρία!

Καλή και χαμογελαστή απόλαυση λοιπόν από την Aquafresh Ultimate!