Κάποια πράγματα είναι σταθερά στο σπίτι μας. Υπάρχει πάντα κάποιο γλυκό στο ντουλάπι, τις Κυριακές τρώμε όλοι μαζί σαν οικογένεια και, τέλος, υπάρχει πάντα μία μόνιμη γκρίνια μεταξύ εμού και του συζύγου για τις ηλεκτρικές συσκευές και κυρίως για το κλιματιστικό.

Βλέπετε, από τη μία, εγώ είμαι λίγο ξεχασιάρα, με αποτέλεσμα να αφήνω ανοιχτή την πόρτα του ψυγείου, να ξεχνάω να κλείσω το κλιματιστικό πριν φύγω, να παίρνω το χρόνο μου όταν στεγνώνω τα μαλλιά μου ή μαγειρεύω. Από την άλλη, ο σύζυγος είναι λίγο τσιγκούνης, αν και δεν το παραδέχεται. «Είμαι οικονόμος και εσύ σπάταλη», μου λέει με στόμφο κάθε φορά που τον κατηγορώ. Οπότε, συχνά πυκνά, όλο και κάποιο καβγαδάκι θα ρίξουμε. Είτε θα μου κλείσει το κλιματιστικό ενώ εγώ ζεσταίνομαι, διότι όπως λέει «το έχουμε πολλή ώρα ανοιχτό και δεν κάνει και τόση ζέστη», είτε γιατί όλο και κάτι θα έχω ξεχάσει να βγάλω από την πρίζα…

Και εκεί που πιστεύαμε ότι η μόνη λύση είναι να επισκεφθούμε έναν life coach για να λύσουμε τα προβλήματά μας, τη λύση την έφερε η τεχνολογία!

Ήμασταν τις προάλλες στον καναπέ και βλέπαμε τηλεόραση, όταν ξαφνικά «πετάγεται» η διαφήμιση της Κωτσόβολος για το πρόγραμμα «Αναβαθμίζω – Εξοικονομώ» και τότε καταλάβαμε ότι η λύση στο πρόβλημά μας δεν είναι να αλλάξουμε συνήθειες και χαρακτήρα, αλλά πολύ απλά να αλλάξουμε τις συσκευές μας!

Το νέο πρόγραμμα της Κωτσόβολος, «Αναβαθμίζω – Εξοικονομώ», προσφέρει σε όλους ειδικές προσφορές και οφέλη για την αγορά κλιματιστικών και ψυγείων υψηλής ενεργειακής κλάσης, και αυτό σημαίνει τέρμα η γκρίνια!

Τα νέα σύγχρονα κλιματιστικά ενσωματώνουν καινοτομίες που υπόσχονται πιο εύκολη χρήση, άνετη ατμόσφαιρα και οικονομικότερη λειτουργία! Επίσης, με ένα κλιματιστικό με ενεργειακή κλάση Α+++ σε έως 8 χρόνια θα έχει αποπληρωθεί η τιμή του, ενώ μειώνεις τον λογαριασμό του ρεύματος έως 60%!

Ξέχασα για άλλη μία φορά το κλιματιστικό ανοιχτό ενώ έχω βγει για ψώνια; Κανένα πρόβλημα! Το νέο κλιματιστικό που πήραμε επιτρέπει την απομακρυσμένη λειτουργία του μέσω Wi-Fi. Έτσι, είτε ο σύζυγος είτε εγώ μπορούμε να το κλείσουμε μέσα από το τάμπλετ ή το κινητό μας.

Επιπλέον, μέσω του ενσωματωμένου στο τηλεχειριστήριο αισθητήρα θερμοκρασίας, ανιχνεύει τη θερμοκρασία περιβάλλοντος και ρυθμίζει τη θερμοκρασία του δωματίου με ακρίβεια. Ως αποτέλεσμα, το σπίτι έχει την ιδανική ατμόσφαιρα με οικονομικό τρόπο, οπότε τέρμα και οι καβγάδες για το ποια είναι η σωστή θερμοκρασία.

Αμ το άλλο! Ενεργοποιώντας τη λειτουργία sleep πριν κοιμηθούμε, το κλιματιστικό βελτιώνει τις συνθήκες περιβάλλοντος και ρυθμίζει τη θερμοκρασία ώστε να έχουμε έναν άνετο ύπνο εξοικονομώντας παράλληλα ενέργεια. Έτσι, ούτε μένει όλο το βράδυ ανοιχτό να σπαταλάει ενέργεια χωρίς λόγο, ούτε ο σύζυγος κοιμάται με το ένα μάτι, περιμένοντας πότε θα κοιμηθώ για να το κλείσει.

Οι καινοτόμες λειτουργίες δεν τελειώνουν εδώ και που να σας πω για το νέο μας ψυγείο!

Και όταν πρόκειται για εξοικονόμηση, ο σύζυγος, που το ψάχνει λίγο παραπάνω, πρόσθεσε στο πρόγραμμά μας και τη συντήρηση συσκευών. Συντηρώντας τις συσκευές σε ετήσια βάση με τη βοήθεια ενός τεχνικού και καθαρίζοντάς τες τακτικά, ενισχύουμε σημαντικά τον κύκλο ζωής τους, εξασφαλίζοντας την καλύτερη λειτουργία τους και επιπλέον κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο άνετη και ασφαλή.

Στον Κωτσόβολο, μας προσφέρουν ολοκληρωμένη υποστήριξη σε όλον τον κύκλο ζωής της συσκευής σου και φροντίζουν να λειτουργεί άρτια και να αντέχει στον χρόνο, με λύσεις σε τεχνικά ζητήματα, αλλά και προληπτική συντήρηση.

Η εξοικονόμηση ενέργειας, λοιπόν, δεν χρειάζεται να είναι πηγή άγχους και γκρίνιας. Με τις σωστές κινήσεις και την υποστήριξη της Κωτσόβολος βγαίνουν όλοι κερδισμένοι: εμείς, το περιβάλλον και το πορτοφόλι μας!

Αν σκέφτεστε και εσείς να αντικαταστήσετε τις παλιές συσκευές σας με νέες υψηλής ενεργειακής κλάσης τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε ένα κατάστημα ή να μπείτε στην ιστοσελίδα και να βρείτε κορυφαίες προσφορές σε ψυγεία και κλιματιστικά, δωροεπιταγές ανακύκλωσης έως €200, προνομιακό πλάνο δόσεων με δώρο 50% των τόκων και δώρο την αξία της εγκατάστασης.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείς να βρεις εδώ.