Στις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Γιάννης Καλλιάνος μέσω social media, για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε ο πατέρας του στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπου νοσηλεύτηκε, τοποθετήθηκε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Πήγε ο πατέρας μου σε αυτό το νοσοκομείο και του ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Τις επόμενες πέντε ημέρες πήγαινε καλά. Την έκτη μέρα έκανε κορεσμό», ανέφερε, μεταξύ άλλων, δακρύζοντας ο Γιάννης Καλλιάνος.

Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Ακόμα ελπίζω ότι με τη βοήθεια της Παναγίας δεν θα κοπεί και η υπόλοιπη. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά.

Posted by Γιάννης ΚαλλιάνοςΑ on Tuesday, April 23, 2024

Μέσα από το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του «Alpha» η Ματίνα Παγώνη, ως πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιώς, απάντησε στον γνωστό μετεωρολόγο.

«Οι γιατροί κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν με τον κάθε ασθενή, ανεξάρτητα τι συγγένεια έχει και ποιος είναι ο τίτλος του. Δεν έχει καμία σημασία αυτό. Όλοι οι ασθενείς είναι ίδιοι για τους γιατρούς. Και πάνω από όλα θα πω το εξής: ένας ασθενής για να μπει στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί υπάρχουν κριτήρια. Αυτό το αποφασίζει η ομάδα γιατρών που παρακολουθεί τον ασθενή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη.

«Το παραπάνω περιστατικό δεν το γνωρίζω, άρα ιατρικά δεν μπορώ να πω», καταλήγει στην τοποθέτησή της η Ματίνα Παγώνη.