Δακρυσμένος εμφανίστηκε σε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γνωστός μετερεωλόγος και βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του πατέρα του.

Ο Γιάννης Καλλιάνος, δακρυσμένος στην ανάρτησή του, γράφει χαρακτηριστικά: «Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Ακόμα ελπίζω ότι με τη βοήθεια της Παναγίας δεν θα κοπεί και η υπόλοιπη. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά».

Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Ακόμα ελπίζω ότι με τη βοήθεια της Παναγίας δεν θα κοπεί και η υπόλοιπη. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά.

Posted by Γιάννης ΚαλλιάνοςΑ on Tuesday, April 23, 2024

Συγκεκριμένα, περιγράφει: «Θέλω να πω κάποια πράγματα όχι για να με λυπηθείτε αλλά για να ξεμπροστιάσω κάποιους ανθρώπους, που έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση την οικογένειά μου. Ο πατέρας μου έχει πολλά προβλήματα υγείας, καθώς κάνει και αιμοκάθαρση και έχει ζάχαρο. Πριν 15 ημέρες μπήκε στη Βούλα, καθώς μαύρισε το δάχτυλό του, μιας και έχει διαβητικό δάχτυλο.

Του φέρθηκαν πολύ καλά στη Βούλα, αλλά του είπαν ότι τέτοια μεγάλα θέματα δεν μπορούν να τα αντιμετωπίσουν όπως θα έπρεπε και θα πρέπει να βρεθεί σε άλλο νοσοκομείο. Πήγε ο πατέρας μου σε αυτό το νοσοκομείο και του ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Τις επόμενες πέντε ημέρες πήγαινε καλά. Την έκτη μέρα έκανε κορεσμό. Ο αδερφός μου είναι γιατρός στην Κύπρο και ήρθε, τον είδε και είπε να μπει στην πλατφόρμα και να εισαχθεί σε ΜΕΘ».