Η κόρη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν Κράουτς, που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, άλλαξε και επίσημα επίθετο. Μετά από έναν χρόνο που χρειάστηκε για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, η μικρή Λυδία πλέον έχει το επίθετο της μητέρας της, όπως ανέφερε στα gegonota.news ο δικηγόρος της οικογένειας Κράουτς, κ. Θανάσης Χαρμάνης.

Το μικρό παιδί ζει και μεγαλώνει μόνιμα στις Φιλιππίνες. «Μια διαδικασία τελείωσε και ήταν σαφές ότι το παιδί θα άλλαζε το επίθετό του», τόνισε ο κ. Χαρμάνης. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, υπήρχε πάντα η πρόθεση να αλλάξει το όνομά της από αυτό του φυσικού της πατέρα από εκείνη την ημέρα τον Ιούνιο του 2021 όταν συνελήφθη στο μνημόσυνο της Καρολάιν και είχε γίνει ξεκάθαρο ότι την είχε δολοφονήσει. Οι γονείς της Καρολάιν ήθελαν όχι μόνο η εγγονή τους να μεγαλώσει μακριά από την Ελλάδα, αλλά να αλλάξει και επίθετο, για να μην τη συνδέει το παραμικρό με τον πατέρα της, που καταδικάστηκε για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Υπενθυμίζεται πως το κοριτσάκι είχε βιώσει στην τρυφερή ηλικία μια τραγική εμπειρία, αφού ο πατέρας της την τοποθέτησε πάνω στη νεκρή μητέρα της και σκηνοθέτησε μια ληστεία για να καλύψει τα ίχνη του, μετά τη δολοφονία της συζύγου του. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ύστερα από 37 ημέρες, ανακρινόμενος, ομολόγησε στους αστυνομικούς πως τη σκότωσε ο ίδιος. 

Η σχετική ανάρτηση του Newsbeast στο Instagram