Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματισθεί στον Έβρο και ειδικότερα στη γέφυρα μεταξύ Βρυσούλα – Πέπλος, λίγο πριν το Τελωνείο των Κήπων από αυτοκίνητα με Τούρκους ταξιδιώτες οι οποίοι επιστρέφουν στην Τουρκία μετά τις ολιγοήμερες διακοπές τους στην Ελλάδα.

Οι Τούρκοι ταξιδιώτες αφού έκαναν τις διακοπές τους στην Ελλάδα εκμεταλλευόμενοι τη βίζα και προσπαθούν να μπουν στην Τουρκία σχηματίζοντας ουρές χιλιομέτρων στον Έβρο.

Στην ανάρτηση του e-evros αναφέρονται, μεταξύ άλλων: «Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στην γέφυρα μεταξύ Βρυσούλα – Πέπλος, λίγο πριν το Τελωνείο των Κήπων.

Οι άμοιροι ταξιδιώτες, υπολόγισαν χωρίς… το Ελληνικό Δημόσιο και αντιμετωπίζουν μία κατάσταση πέρα από τα όρια της ταλαιπωρίας και της αγανάκτησης καθώς προσπαθούν να μπουν στην Τουρκία μετά τις ολιγοήμερες διακοπές τους για… τουρισμό.

Η ουρά εκτείνεται σε απόσταση που φτάνει τα 6-7 χιλιόμετρα, πυκνώνοντας την κυκλοφορία και προκαλώντας μια μεγάλη ταλαιπωρία για όσους βρίσκονται εκείνη την ώρα στον δρόμο».

😤 Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στην γέφυρα μεταξύ Βρυσούλα – Πέπλος, λίγο πριν το Τελωνείο των…

Posted by e-evros.gr on Friday, April 12, 2024