Νέα στοιχεία που αφορούν την τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου στον Νέο Πλάτανο, στον Αλμυρό Βόλου, με θύμα έναν άνδρα έρχονται στο φως. Το πτώμα του εντοπίστηκε απανθρακωμένο από πυροσβέστες μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης.

Ο άτυχος άνδρας ζούσε στην Ολλανδία όπου εργαζόταν ως σεφ. Είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από μία εβδομάδα, για να τακτοποιήσει κληρονομικές υποθέσεις.

Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 23:00. Το επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άνδρας εξετράπη της πορείας του, μπήκε σε αγροτικό δρόμο όπου και ανετράπη, ενώ ακινητοποιήθηκε σε δέντρα.

Στη συνέχεια, όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης 28/2 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, ανεφλέγη με αποτέλεσμα την ολική καταστροφή του οχήματος, ενώ ο οδηγός απανθρακώθηκε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το αυτοκίνητο είχε κινητήρα υγραερίου και για αυτό εξερράγη σε χρόνο ρεκόρ. Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου και αναμένεται να γίνει ταυτοποίηση με DNA.

Προανάκριση αναφορικά με τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.