Βοήθεια ζητούν οι κάτοικοι του Παλαμά Καρδίτσας που πλήττονται από την κακοκαιρία Daniel. Το νερό έχει σκεπάσει τις στέγες των ισόγειων σπιτιών και σε μερικά σημεία φτάνει ακόμη και τα δύο μέτρα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Αθανάσιος Τσουκαλάς ο οποίος βρίσκεται στον Παλαμά Καρδίτσας τόνισε: «Εγώ είμαι κάτοικος Μεταμορφώσεως, απλώς ήρθα στον Παλαμά για να μπορέσω να τη “βγάλω” κάπου, γιατί το σπίτι δεν υπάρχει εκεί πια, το χωριό μας… δεν υπάρχει τίποτα».

«Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, δεν φαίνονται ούτε σκεπές»

Σύμφωνα με τον κ. Τσουκαλά, από το χωριό της Μεταμόρφωσης στην Καρδίτσα «δεν υπάρχει τίποτα». «Είναι δεύτερη φορά. Την πατήσαμε τη μία φορά, τη φετινή, δεύτερη φορά, την πατάμε ξανά. Δεν υπάρχει τίποτε. Δεν φαίνονται ούτε σκεπές. Σε κάποια σημεία έχουν τελειώσει τα πάντα. Και μέσα στον Παλαμά, επειδή έχω μετακομίσει στον Παλαμά, βρισκόμαστε στον δεύτερο όροφο. Οι περισσότερες μονοκατοικίες, έχουν πάρει νερό. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα» σημείωσε.

«Είναι σε σημεία στον Παλαμά που υπάρχουν και δύο μέτρα νερό και δυόμισι και ενάμιση. Να φανταστείτε εγώ για να πάω σε απέναντι σπίτι, το νερό μου έφτασε μέχρι τον λαιμό» δήλωσε.

Όσο για το αν υπάρχει κάποια βοήθεια από την ΕΜΑΚ ή γενικά, ο κ. Τσουκαλάς ανέφερε: «Από το μπαλκόνι που κοιτάζω δεν έχω δει τίποτα. Η προσέγγιση γίνεται μόνο με βάρκες».