Οι Βρετανοί τουρίστες στη Σκιάθο βρίσκονται σε απόγνωση εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel, με αποτέλεσμα να αναζητούν βοήθεια μέσω των social media.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι «απελπισμένοι Βρετανοί έχουν προσφύγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εκλιπαρούν για βοήθεια αφού έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, δεν έχουν τρόπο να βρουν φαγητό».

Ένας Βρετανός τουρίστας είπε στο βρετανικό μέσο και είπε ότι αυτός και η οικογένειά του επρόκειτο να πετάξουν για την πατρίδα τους στις 20:00, αλλά η πτήση τους ακυρώθηκε και έχουν λάβει ελάχιστες πληροφορίες για το πότε μπορούν να επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Πλάνα που κοινοποιήθηκαν από ντόπιους δείχνουν γρήγορα κινούμενα νερά να τρέχουν στους δρόμους της πόλης, όπου πριν από λίγες μέρες οι Βρετανοί απολάμβαναν το τέλος των καλοκαιρινών τους διακοπών. Εν τω μεταξύ, τα ορμητικά νερά καταστρέφουν σπίτια και καταλύματα σε όλο το μικρό νησί, αφήνοντας πολλούς παραθεριστές εγκλωβισμένους σε ξενοδοχεία που επλήγησαν από διακοπές ρεύματος και σοβαρές ζημιές», σημείωσε μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.