Υλικά

  • Για 4-6 άτομα
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια λεπτοκομμένα
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές πελτέ
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 κιλό αρνί από μπούτι κομμένο σε μερίδες
  • ½ κιλό φρέσκο μάραθο
  • 1/2 κιλό δεντρολίβανο φρέσκο ψιλοκομμένο

sidagi.gr
Εκτέλεση

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ρίχνετε το λάδι και το ζεσταίνετε. Προθέτετε ταυτόχρονα το κρέας και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Τσιγαρίζετε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν, αλατίζετε, πιπερώνετε, ρίχνετε μέσα τα μάραθα και το δεντρολίβανο ψιλοκομμένα.

Διαλύετε τον πελτέ σε 2 ποτήρια νερό και τα ρίχνετε στο αρνί. Αφήνετε να πάρει μια καλή βράση και χαμηλώνετε τη φωτιά. Μαγειρεύετε για περίπου 45 λεπτά και μέχρι να πήξει η σάλτσα.