Υλικά
- ½ μικρό κρεμμύδι
 - ½ πράσο, μόνο το άσπρο μέρος, πλυμένο και ψιλοκομμένο
 - 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
 - 1 μέτριο καρότο, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κύβους
 - ½ σέλινο, κομμένο σε κύβους
 - 100 γρ. φασολάκια
 - 1πατάτα, ξεφλουδισμένη και ψιλοκομμένη
 - 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
 - 1 κουταλιά της σούπας πολτό ντομάτας
 - 1,2 λίτρα νερό
 - 3 κουταλιές της σούπας μπιζέλια
 - 50 γρ. πολύ μικρά ζυμαρικά
 

  
  
Εκτέλεση
  
  Ζεστάνετε το λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι και το πράσο για 2 λεπτά.     Στη συνέχεια προσθέστε το καρότο, το σέλινο, τα φασολάκια, τις πατάτες και το μαϊντανό και σοτάρετε για 4 λεπτά.
  
  Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr