Υλικά

  • 2 φλ. τσαγιού θρυμματισμένα μπισκότα
  • 1/3 φλ. τσαγιού βούτυρο, λιωμένο
  • 4 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • 1/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
  • 1 κ. γλ. εκχύλισμα καρύδας
  • 1 συσκευασία τυρί κρέμα, μαλακό
  • 1 κουτί συμπυκνωμένο γάλα
  • 1/2 φλ. τσαγιού χυμό λάιμ
  • 1/4 φλ. τσαγιού γλυκιά τεμαχισμένη καρύδα

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε τα θρυμματισμένα μπισκότα και το βούτυρο και στρώστε το μείγμα σε ένα μικρό ταψάκι.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε την κρέμα μέχρι να αρχίσει να σφίγγει και προσθέστε την ζάχαρη άχνη και το εκχύλισμα βανίλιας, συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι το μείγμα να γίνει αφράτο.
  3. Τοποθετήστε το τυρί κρέμα σε ένα σκεύος και ανακατέψτε με το χυμό λάιμ και το συμπυκνωμένο γάλα.
  4. Προσθέστε δύο φλυτζάνια του τσαγιού από την σαντιγί στο μείγμα του τυριού ανακατεύοντας με αργές και απαλές κινήσεις.
  5. Απλώστε την κρέμα στην επιφάνεια με τα μπισκότα και από πάνω τοποθετήστε την υπόλοιπη σαντιγί.
  6. Πασπαλίστε με την καρύδα και τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες πριν σερβίρετε.