Υλικά

  • 12 φέτες λάιμ
  • 1/2 φλ. τσαγιού χοντρό αλάτι
  • 6 φλ. τσαγιού πάγο, χωρισμένο
  • 3 φλ. τσαγιού τεκίλα
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού λικέρ πορτοκαλιού
  • 1 φλ. τσαγιού φρέσκο χυμό λάιμ
  • 1/2 φλ. τσαγιού σιρόπι αγαύης
  • 12 ροδέλες λάιμ, για γαρνιτούρα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Περάστε με τις φέτες λάιμ τα ποτήρια και βυθίστε στο χοντρό αλάτι.
Βήμα 2
Σε μια μεγάλη κανάτα συνδυάστε τα 3 φλιτζάνια πάγου, την τεκίλα, το λικέρ πορτοκαλιού, το χυμό λάιμ και το σιρόπι αγαύης και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 3
Γεμίστε κάθε ποτήρι με πάγο, γαρνίρετε με τις ροδέλες λάιμ και σερβίρετε το κοκτέιλ.
Βήμα 4
Απολαύστε αμέσως.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.