Υλικά

  • 1/4 φλ. τσαγιού γιαούρτι 2%
  • 1 κ. γλ. μουστάρδα
  • Χυμό από μισό λεμόνι
  • 1/8 κ. γλ. αλάτι
  • 1/8 κ. γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 2 σακουλάκια τόνου σε νερό
  • 1 κλωνάρι σέλινο, ψιλοκομμένο
  • 1 κ. σ. φρέσκο ψιλοκομμένο σχοινόπρασο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το γιαούρτι με τη μουστάρδα, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι και αφήστε στην άκρη.
Βήμα 2
Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε τον τόνο με το σέλινο και το σχοινόπρασο.
Βήμα 3
Προσθέστε το μείγμα γιαουρτιού και ανακατέψτε καλά, μέχρι να συνδυαστούν όλα τα υλικά.
Βήμα 4
Καλύψτε με μία διάφανη μεμβράνη και τοποθετήστε στο ψυγείο να κρυώσει πριν απολαύσετε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.